Life

Anamaria Prodan nu mai vrea să audă de Laurențiu Reghecampf. Ce spune de cadourile oferite antrenorului

Anamaria Prodan a dezvăluit ce se întâmplă cu cadourile pe care i le-a oferit lui Laurențiu Reghecampf în timpul mariajului. Impresara a spus adevărul.
19.07.2022 | 18:10
Anamaria Prodan nu mai vrea sa auda de Laurentiu Reghecampf Ce spune de cadourile oferite antrenorului
Anamaria Prodan, despre darurile oferite lui Laurențiu Reghecampf. Ce a declarat impresara. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta nu mai vrea să audă de fostul partener, care și-a refăcut viața sentimentală și a devenit tatăl unui băiat pe nume Liam. Ce spune fiica regretatei Ionela Prodan legat de cadourile oferite antrenorului de fotbal.

Anamaria Prodan, despre darurile oferite lui Laurențiu Reghecampf. Ce a declarat impresara

Anamaria Prodan nu mai dorește să facă declarații legat de căsnicia cu Laurențiu Reghecampf sau divorțul care se desfășoară de câteva luni bune. Celebra impresară susține că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu fostul partener.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta spune ce se întâmplă cu cadourile oferite antrenorului de fotbal, care se pare că i-ar fi cerut înapoi darurile pe care i le-a dat în cei 13 ani de relație.

„Nu mai avem nicio legătură și nici nu îmi doresc. Niciunul dintre copii (n.r nu mai are o legătură cu Laurențiu Reghemcapf).

ADVERTISEMENT

El și-a ales Rolls-ul, eu am rămas cu Ferrari. Eu nu iau cadourile înapoi, el a luat totul înapoi și a luat și a furat. Simplu!”, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune de la România TV.

Anamaria Prodan: ”Îi doresc tot binele din lume”

Anamaria Prodan îl atacă în continuare pe Laurențiu Reghecampf care nu mai păstrează legătura cu fiul său, Bebe. Impresara susține că sportivul a uitat de propriul copil de când are o altă familie și a devenit tată.

ADVERTISEMENT

„Îi doresc tot binele din lume… și eu și copiii. Poate vreodată, când Bebe va împlini 18 ani, va avea decența să vină să-l vadă, că până acum, a uitat”, a mai adăugat vedeta, mai arată sursa citată mai sus.

Blondina pare că s-a împăcat cu ideea că mariajul cu „Soarele” ei s-a încheiat, în ciuda faptului că a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a fi bine. Anamaria Prodan a acceptat în cele din urmă că este la doar un pas de divorț.

ADVERTISEMENT

Procesul este în desfășurare, impresara mărturisind că este o persoană măritată care nu se gândește la o viitoare relație amoroasă până când nu se separă definitiv de fostul soț.

ADVERTISEMENT