Life

Anamaria Prodan, o nouă declarație despre relația cu Laurențiu Reghecampf: ”O să mă iubească toată viața”

Anamaria Prodan, o altă mărturie despre legătura neașteptată cu Laurențiu Reghecampf. Ce spune impresara despre antrenor.
07.06.2023 | 12:37
Anamaria Prodan o noua declaratie despre relatia cu Laurentiu Reghecampf O sa ma iubeasca toata viata
Anamaria Prodan, o altă mărturie despre legătura cu Laurențiu Reghecampf. Ce spune impresara despre antrenor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica regretatei cântărețe de muzică populară Ionela Prodan a făcut recent o nouă declarație despre relația cu fostul soț cu care a avut o relație sentimentală timp de 17 ani. Vedeta susține că sportivul o va iubi toată viața.

Anamaria Prodan, o altă mărturie despre legătura cu Laurențiu Reghecampf. Ce spune impresara despre antrenor

Anamaria Prodan a fost invitată într-o emisiune online, unde a venit cu o altă mărturie despre legătura cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi s-au împăcat și au trecut peste neînțelegerile din trecut. Impresara spune că antrenorul are numai gânduri bune pentru ea și fiul lor, Bebeto.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, renumita impresară trăiește în prezent și este de părere că dacă doi oameni sunt sortiți să fie împreună vor ajunge de fiecare dată în acest punct, subliniind că a reluat legătura cu fostul soț după 13 ani.

„Pentru el în momentul ăsta ceea ce s-a întâmplat nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb. Să-i trăiască! În rest, eu cunoscându-l pe Laur, eu îl cunosc mai bine ca mama lui, și Laur pe mine la fel, adică Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi.

ADVERTISEMENT

Spun direct și… Laur pe mine o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu, pentru că alături de mine a crescut, a clădit, a devenit cine este astăzi, la fel cum și el va rămâne pentru mine exact așa. 

Bărbatul trebuie să se simtă ca o icoană lângă soția lui și invers”, a mărturisit Anamaria Prodan în emisiunea Fiță cu Adiță de pe Youtube. Vedeta a mai discutat și despre relația cu Flavius Nedelea.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în relații bune

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în relații bune, după ce o perioadă foarte lungă s-au certat și au disputat pensia alimentară a fiului lor, Laurențiu Junior. Impresara și antrenorul vorbesc ca doi prieteni buni în prezent.

Blondina a mai subliniat că fostul partener de viață va rămâne mereu în sufletul ei pentru că au împreună un copil, dar și pentru că au trecut prin multe împreună. Vedeta crede că sportivul ar fi trebuit să lase mai mult de la sine în căsnicie.

ADVERTISEMENT

„Se vindecă orice rană, timpul vindecă și te face să uiți și să ierți. Vorbim orice ține de copilul nostru, dacă vreodată pot să-l ajut știe că se poate baza pe mine”, a mai spus Anamaria Prodan în același interviu.

ADVERTISEMENT