La omul bogat, contractele trag! Prodanca se umple de bani la PRO!

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
14/10/2017, 00:06
La omul bogat, contractele trag! Prodanca se umple de bani la PRO! GALERIE FOTO

Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al formaţiei FCSB, face spectacol pe piaţa transferurilor, acolo unde are sub contract cei mai buni jucători români care evoluează în Liga 1 Betano, dar şi în străinătate. Asta nu e tot! Sexy-impresara are succes şi în televiziune.

Anamaria Prodan a fost aleasă de conducerea ProTV-ului să prezinte prima ediţie a emisiunii “Gospodar fără pereche”, iar soţia lui Laurenţiu Reghecampf are parte de un mare succes de când apărut pe micile ecrane. Emisiunea prezentată de Anamaria Prodan a condus topul audienţelor pe toate categoriile de public, iar peste 2.000.000 de români au urmărit “Gospodar fără pereche”. Emisiunea care a avut loc luni, 9 octombrie, a adus audienţe mari pe ţară: 2.000.000 de români, cu jumătate de milion în faţa şefilor. Totodată, Gospodarii de pe ProTV au fost pe priul loc la oraşe.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Anamaria Prodan, ofertă să prezinte sezonul II de la “Gospodar fără pereche”

Astfel, FANATIK.RO a aflat că patronii de la ProTV s-au arătat mulţumiţi de modul în care Anamaria Prodan prezintă emisiunea “Gospodar fără pereche” şi i-au făcut o ofertă de nerefuzat, Aceştia doresc ca soţia lui Reghecampf să prezinte şi în sezonul 2, iar suma pe care sexy impresara o va încasa este de 50.000 de euro.

Show-ul televizat “Gospodari fără pereche” prezintă evoluţia poveştilor de dragoste dintre cei 10 gospodari şi doamnele şi domnişoarele care încearcă să-i cucerească cu ajutorul prezentatoarei Anamaria Prodan. Păţăniile de la fermele gospodarilor, certurile dintre fete şi flirturile au ţinut de fiecare dată publicul în faţa televizorului.

Închide ×