Sport

Anamaria Prodan părăsește definitiv România: „În momentul în care plecăm, totul e istorie, inclusiv Reghecampf!”. Video

Anamaria Prodan nu vrea să mai audă de România și de Laurențiu Reghecampf și se va stabili împreună cu copiii din nou în Statele Unite ale Americii, la Las Vegas.
23.04.2022 | 19:52
Anamaria Prodan paraseste definitiv Romania In momentul in care plecam totul e istorie inclusiv Reghecampf Video
Anamaria Prodan are o vilă în Las Vegas evaluată la peste 1 milion de euro. Sursă foto: captură podcast Damian Drăghici
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan nu vrea să mai audă de România după despărțirea cu scandal de Laurențiu Reghecampf și va părăsi definitiv țara.

Anamaria Prodan, mesaj clar: „Casa noastră este în Vegas, în Abu Dhabi”

Anamaria Prodan vrea să plece cât mai departe de România și nu are de gând să mai aibă relații cu bărbați din România: „Cred că următoarea mea relație trebuie să fie cu cineva de afară. Nu știu ce o să fac în viitor, habar n-am”.

ADVERTISEMENT

Până când va avea o nouă relație, Anamaria Prodan vrea să își vadă copiii realizați și liniștiți, după ce au suferit enorm în ultimul timp: „Întâi, vreau să-mi văd copiii pe picioarele lor, fiindcă au fost zguduiți foarte tare de Reghecampf. Noi luptăm singuri”.

Plecarea familiei se va produce imediat după ce Bebeto va termina școala, iar din acel moment Reghe va deveni un subiect închis pentru sexy-impresară: „Trăiesc mai mult afară în prezent. Vin acasă (n.r. – în România), îmi aranjez ce am de rezolvat, cel mic trebuie să termine școala, iar apoi plecăm. În momentul în care plecăm, totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Voi trăi afară”.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și copiii au cetățenie americană și se vor locui în Las Vegas:„Casa noastră este în Vegas, casa noastră este în Abu Dhabi. Cred că am obosit să trăiesc în România, sincer.

Am afară prieteni care nu se uită câte brățări ai pe mână, cum de ți le permiți, ce ai făcut pentru ele. Oamenii de afară sunt mult mai relaxați decât cei de la noi”, a spus Anamaria Prodan, în podcastul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, apariție de peste 650.000 de euro la pomana mamei sale

Anamaria Prodan a făcut o pomană de 10.000 de euro și a venit cu două camioane pline de pachete la o casă de copii.

Au trecut patru ani de la moartea Ionelei Prodan, iar Anamaria și-a făcut apariția la ceremonia de pomenire cu bijuterii de peste 650.000 de euro. Doar ceasul marca Richard Mille valorează suma de 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT