Fotbal intern

Anamaria Prodan, petrecere surpriză de ziua lui Dan Alexa. Ce cadou i-a făcut. Antrenorul, sărbătorit de jucători. Video

28.10.2018 | 20:41

Dan Alexa a împlinit 39 de ani chiar în ziua în care echipa pe care o antrenează în Liga 1 Betano, Dunărea Călărași, a jucat pe teren propriu împotriva celor de la Gaz Metan, în runda cu numărul 13. La petrecerea organizată după meciul încheiat cu scorul de 0-0, a fost organizată o petrecere pentru tehnicianul care a obținut rezultate bune cu Dunărea până în prezent. Anamaria Prodan i-a făcut o surpriză lui Dan Alexa, aducându-i un tort cu sigla echipei din Călărași, pe care a scris “Cartea Înțelepciunii, de Anamaria Prodan. Happy birthday, Mister Dan Alexa!”

Înainte de startul partidei Dunărea Călărași – Gaz Metan Mediaș, Dan Alexa a primit cadou un tricou cu numărul 39, inscripționat pe spate cu numele său. Fanii prezenți la stadion au marcat momentul printr-un banner uriaș care l-a înfățișat pe Alexa, însoțit de mesajul Numărul 5 te-a consacrat peste tot unde ai jucat / Te cinstim, te admirăm și azi toți te aplaudăm.” Din păcate, elevii pe care îi antrenează nu au reușit să îi ofere drept cadou o victorie de ziua lui, meciul fiind unul anost, fără ocazii mari de gol, rezultatul final fiind 0-0.

Gepostet von Anamaria Prodan Reghecampf am Sonntag, 28. Oktober 2018

Anamaria Prodan a venit la petrecerea lui Dan Alexa și i-a făcut un cadou

După meciul de duminică, Dan Alexa și-a luat jucătorii și staff-ul tehnic și a dat o petrecere pentru a sărbători împlinirea vârstei de 39 de ani. Tehnicianul Dunării Călărași a avut parte de o surpriză din parta Anamariei Prodan, care a venit la petrecere cu un tort comandat special pentru această ocazie, în formă de carte. Pe tort s-a aflat sigla echipei din Călărași, alături de mesajul ales special de soția lui Laurențiu Reghecampf: “Cartea Înțelepciunii, de Anamaria Prodan. Happy birthday, Mister Dan Alexa!”

Cadoul oferit de Anamaria Prodan lui Dan Alexa de ziua lui
Cadoul oferit de Anamaria Prodan lui Dan Alexa de ziua lui

Ca jucător, Dan Alexa a trecut pe la AS Rocar, Poli AEK Timişoara, Universitatea Craiova, BJ Guoan, Dinamo, Poli Timişoara, Rapid Bucureşti şi Anorthosis, iar ca antrenor a debutat la ACS Poli Timişoara, apoi a mai antrenat Rapid Bucureşti, ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna și în prezent Dunărea Călărași.