Sport

Anamaria Prodan pornește războiul cu un jucător de la FCSB: ”E și mai mare dezamăgirea decât la Dennis Man”

Anamaria Prodan e în război cu toți fotbaliștii pe care i-a avut sub contract. A câștigat procesul cu Dennis Man și l-a luat în cătare pe un alt fotbalist de viitor de la FCSB.
12.06.2022 | 13:44
Anamaria Prodan porneste razboiul cu un jucator de la FCSB E si mai mare dezamagirea decat la Dennis Man
Încă un fotbalist de la FCSB care a rupt contractul cu Anamaria Prodan a fost acționat în instanță de impresară. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan este unul dintre cei mai influenți agenți de jucători din România. Impresara nu a avut, însă, parte doar parteneriate profitabile, ci și de trădări dureroase. Agenta se judecă cu toți jucătorii care i-au întors spatele.

Ianis Stoica, dat în judecată după ce a semnat cu frații Becali

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate la începutul lunii decembrie anul trecut, Ianis Stoica a rupt contractul de reprezentare cu Anamaria Prodan și a semnat cu agenția fraților Giovanni și Victor Becali.

ADVERTISEMENT

Demersul atacantului de 19 ani este asemănător cu cel al lui Dennis Man, înainte a fi transferat de AC Parma de la FCSB, pentru 13 milioane de euro.

La fel ca și în cazul lui Man, și Ianis Stoica va trebui să-și justifice decizia în fața Instanței. Anamaria Prodan a anunțat că l-a acționat în judecată și așteaptă despăgubiri importante din partea jucătorului.

ADVERTISEMENT

”La Ianis Stoica e și mai mare dezamăgirea pentru că acolo am inventat pe cineva care nu exista, un copil. L-am luat văzându-l super talentat.

M-am dus la Gigi Becali și i-am spus: ’Dacă la 14 ani acest copil este lăsat și îl bagi în meciul de Cupă va da și gol și o să intri și tu, și echipa și Ianis în istorie’. Așa a fost. Am făcut ca toate ziarele din Europa să scrie despre el. 

ADVERTISEMENT

Nu e un pericol (că Ianis Stoica a rupt contractul cu Anamaria Prodan – n.r.), e o urmare a unui gest necugetat. Așa trebuie să fie, e un exemplu, eu sunt deschizător de drumuri.

Contractul trebuie, așa cum l-ai semnat, dus până la capăt. Dacă nu îl duci până la capăt și reziliezi, că așa vrei tu, să te duci cu altcineva, înseamnă că îți permiți să plătești doi agenți”, a spus Anamaria Prodan la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, bun de plată după procesul cu Anamaria Prodan

Primul fotbalist de la FCSB care a rupt contractul de reprezentare cu Anamaria Prodan a fost Dennis Man. Imediat după această decizie, fotbalistul a fost transferat prin intermediul fraților Giovanni și Victor Becali la AC Parma, pentru 13 milioane de euro.

Agenta a răbufnit și i-a acuzat pe frații Becali și pe jucător că nu au procedat corect și că au rupt înțelegerea unilateral, fără să discute cu ea. Ulterior Impresara l-a dat în judecată pe Dennis Man.

Fotbalistul trebuie să-i achite agentei nu mai puțin de 350.000 de euro a stabilit Instanța, informație dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Încurajată de succesul în procesul cu Dennis Man, impresara Anamaria Prodan a anunțat că, pe lângă Ianis Stoica, alți doi fotbaliști sunt în aceeași situație și că vor trebui să achite despăgubiri de sute de mii de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT