Life

Anamaria Prodan, primele declarații despre infectarea cu Covid-19. Cum se simte celebra impresară

30.11.2020 | 15:46
Anamaria Prodan primele declaratii despre infectarea cu Covid19 Cum se simte celebra impresara
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a făcut primele declarații despre infectarea cu noul tip de coronavirus după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora starea ei de sănătate este una precară. Celebra impresară a aflat că are boala în urmă cu numai câteva zile. 

Soția lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că are o formă ușoară a bolii și urmează tratamentul prescris de medicul de familie. Vedeta s-a izolat înainte de a intra în contact și cu alți membrii ai familiei, precizând că starea ei este una cât se poate de bună.

ADVERTISEMENT

Sexy impresara ține virusul din China sub control, perioada aceasta punând foarte mare preț pe odihnă. Anamaria Prodan se simte bine, dar cu toate acestea este precaută în privința noului tip de coronavirus, care a apărut în urmă cu un an în întreaga lume.

Anamaria Prodan, informații despre starea sa de sănătate. Ce spune despre COVID-19

„Sunt bine, totul este sub control, urmez tratamentul”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro, după ce în urmă cu două zile a sunat la Ambulanță pentru că nu se simțea tocmai bine.

ADVERTISEMENT

Renumita impresară s-a infectat cu noul tip de coronavirus după ce a luat parte de o întâlnire cu jucătorii clubului de fotbal Hermannstadt, la care este acționar prin intermediul fiicei sale, Rebecca.

Alți opt membri ai echipei sibiene (cinci fotbaliști și trei membri ai staff-ului tehnic) au fost diagnosticați la rândul lor cu virusul din China. Toți se află în izolare la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a mărturisit că și-a dat seama că a luat boala, motiv pentru care și-a făcut testul înainte de a intra în contact și cu alte persoane. Frumoasa blondină a dezvăluit că a aflat că are COVID-19 în timp ce-și aștepta pe aeroport copiii.

„Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Inițial, s-a simțit obosită, și a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze și pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineață totul s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Ana s-a simțit foarte rău și a sunat la ambulanță. Nu a vrut să mai stea, așa că s-a prezentat de urgență la Matei Balș unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat o persoană apropiată Anamaria Prodan, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT