Life

Anamaria Prodan primește o veste bună de la Carmen Harra, după despărțirea de Flavius Nedelea: „Este evident”

Anamaria Prodan a primit o veste excelentă de la Carmen Harra după ce s-a despărțit de Flavius Nedelea. Viitorul sună bine!
20.05.2023 | 10:56
Anamaria Prodan primeste o veste buna de la Carmen Harra dupa despartirea de Flavius Nedelea Este evident
Carmen Harra a avut o veste importantă pentru Anamaria Prodan după despărțirea de Flavius Nedelea. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au pus punct relației lor după 8 luni. Cu toate acestea, impresara nu ar avea motive de suferință. Carmen Harra i-a prezis un viitor strălucit și i-a dat o veste mare.

Anamaria Prodan, veste mare de la Carmen Harra după despărțirea de Flavius Nedelea

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au format, timp de opt luni, un cuplu. În urmă cu o lună, impresara dezvăluia că radiază de fericire și că trăiește un vis din care nu vrea să se mai trezească niciodată, alături de afacerist.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, recent, atât Anamaria Prodan cât și Flavius Nedelea au publicat pe conturile lor de Instagram mesaje prin care au anunțat că relația lor a ajuns la final. Au avut numai cuvinte de laudă unul despre celălalt și au susținut că vor rămâne prieteni.

După acest eveniment, Carmen Harra a făcut dezvăluiri și a asigurat-o pe vedetă că nu are motive să fie tristă. Conform acesteia, Anamaria Prodan va avea parte de a treia căsătorie și va fi cu adevărat fericită, dar Flavius Nedelea nu era alesul.

ADVERTISEMENT

„Este o învingătoare, extrem de puternică, este o femeie care se naște să aibă forța materială. Este un om care renaște de trei ori din cenușă. Este foarte greu să fie învinsă, reușește să se ridice la suprafață de câte ori este învinsă.

Cifra ei karmică, 3, este simbolul cel mai puternic al familiei, al echilibrului, de aceea are și trei copii. Este evident că ea își va reface viața, că va fi din nou fericită, că este o femeie balansată, puternică, căreia nimic nu îi stă în cale.

ADVERTISEMENT

La ea există o a treia căsătorie. Aceasta va fi de durată și de bun augur. Lucrurile vor merge într-o direcție pozitivă pentru Ana”, a dezvăluit Carmen Harra după ce Anamaria Prodan și iubitul său s-au despărțit, pentru wowbiz.com. 

Cum a descris-o afaceristul pe Anamaria Prodan

Atunci când au anunțat despărțirea, primul care a făcut dezvăluiri a fost afaceristul. Flavius Nedelea a mărturisit că o va admira întotdeauna pe Anamaria Prodan pentru puterea sa, dar și pentru felul în care l-a făcut să simte cel mai important bărbat din univers.

ADVERTISEMENT

„Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru toate momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna!”, a transmis Flavius Nedelea după despărțirea de Anamaria Prodan.

„Îţi mulţumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit şi îţi doresc toată fericirea din univers. Eşti un exemplu demn de urmat ca bărbat şi ca om. Sunt mândră de tine şi de tot ce ai realizat în viaţa asta. Am să te preţuiesc ca prieten drag forever”, a spus și impresara.

ADVERTISEMENT
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească "în natură": videochat sau munci manuale. Ţinea 26 de femei în casă
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1...
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1 i-a trimis un buldozer la hotel
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?”...
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce...
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce a făcut după ce a rămas fără Bentley şi Ferrari
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are...
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are voie să se apropie de ape VIDEO
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
Codin Maticiuc s-a căsătorit în secret cu Ana Pandeli
Codin Maticiuc s-a căsătorit în secret cu Ana Pandeli
CUTREMURĂTOR! Trupul Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce s-a întâmplat la aeroport!...
CUTREMURĂTOR! Trupul Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce s-a întâmplat la aeroport! Ți se face pielea de găină!
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat...
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a...
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a părăsit azilul: „Tu te postezi ca un șmecher cu bani”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!