Sport

Anamaria Prodan prinsă din nou cu minciuna!? Circula cu 220 km/h, dar a încurcat autostrăzile din Germania cu cele din România. Foto

Anamaria Prodan s-a dat singură de gol pe rețelele sociale, unde s-a filmat conducând pe autostradă cu viteza de 220 de kilometri /h. Impresara a pus ca locație Germania, însă se afla în România.
28.07.2022 | 16:39
Anamaria Prodan prinsa din nou cu minciuna Circula cu 220 kmh dar a incurcat autostrazile din Germania cu cele din Romania Foto
Anamaria Prodan este înnebunită după mașinile puternice. Sursă foto: GSP
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan face din nou valuri pe internet, după ce a condus pe o autostradă din România cu o viteză de 220 km/h.

Anamaria Prodan, Formula 1 pe autostrăzile din România! Bolidul de lux cu care a circulat

Anamaria Prodan este pasionată de mașinile scumpe și puternice, iar de-a lungul timpului a fost văzută la bordul unor bolizi luxoşi, cu preţuri de catalog de zeci sau sute de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Sexy-impresara a făcut o nouă aroganță la volanul unui Audi R8 deținut de Nick Papis, cofondatorul raliului One Life Rally.

Aceasta s-a filmat pe pagina ei oficială de Instagram, însă a pus ca locație Hamburg, Germania, deși se afla în România.

ADVERTISEMENT
Anamaria Prodan a încercat să își păcălească fanii că se află în Germania
Anamaria Prodan a încercat să își păcălească fanii că se află în Germania

Anamaria Prodan a fost dată de gol de clădirile din fundal. Mai întâi a trecut pe lângă un cunoscut magazin de articole sportive, care avea un banner cu extensia „.ro”.

Anamaria Prodan conducea ca la raliu la volanul Audiului R8
Anamaria Prodan conducea ca la raliu la volanul Audiului R8

Apoi a trecut pe lângă un alt mare magazin de bricolaj pentru casă și grădină, care se găsește în nouă țări din Europa, dar nu și în Germania.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan nu e la prima abatere. Cum s-a photoshopat în poza de prezentare a lui Nicolae Stanciu în China

Anamaria Prodan a încercat să inducă publicul în eroare și la momentul transferului lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga la Wuhan Three Towns.

Mijlocașul ofensiv a fost însoțiț la semnarea actelor și la prezentare de către reprezentații Global Sports, o agenție internațională de impresariat din Cehia și Slovacia.

ADVERTISEMENT

Impresara lui Stanciu nu a putut fi prezentă în ziua transferului în China, iar Nicolae Stanciu a apărut în poza de prezentare doar alături de cei de la Global Sports.

Rămasă cu buza umflată la transferul lui Dennis Man la Parma, Anamaria Prodan a vrut să se asigure că meritele sale în cazul lui Nicolae Stanciu vor fi recunoscute.

Așa că s-a photoshopat în fotografia lui Stanciu alături de reprezentații Global Sports și a repostat-o pe pagina ei oficială de Instagram. Anamaria Prodan a folosit o poză pe care o făcuse pe data de 3 ianuarie.

ADVERTISEMENT