Sport

Anamaria Prodan, răspuns tăios după ce Reghe a spus că voia să se despartă după “episodul Alexa”: “Aoleo! Şi de ce a mai stat trei ani prin vacanţe şi petreceri?”

Anamaria Prodan i-a răspuns lui Laurenţiu Reghecampf după ce tehnicianul a spus că voia să se despartă încă din 2019, când a avut loc "episodul Alexa"-
23.02.2022 | 12:35
Anamaria Prodan raspuns taios dupa ce Reghe a spus ca voia sa se desparta dupa episodul Alexa Aoleo Si de ce a mai stat trei ani prin vacante si petreceri
Reghecampf, Anamaria Prodan şi Dan Alexa. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Continuă dialogul la distanţă între Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Antrenorul a declarat în podcastul “La Măruţă” că a vrut să intenteze divorţul după episodul în care Dan Alexa a fost lovit în 2019 de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, răspuns tăios după ce Reghe a spus că voia să se despartă după “episodul Alexa”

Răspunsul impresarei nu s-a lăsat aşteptat. Anamaria Prodan l-a întrebat pe Reghe de ce nu a făcut-o şi a preferat să rămână încă trei ani în care a ţinut-o în petreceri şi vacanţe:

ADVERTISEMENT

“Aoleo! De ce nu s-a despărțit dacă s-a întâmplat așa ceva? De ce a mai stat trei ani încă în petreceri? Cine crede balivernele astea de prost gust? El a venit din Arabia Saudită și a doua zi este nunta?

Ai stat cu familia ta în Arabia Saudită, timp în care amanta te teroriza pe mail-uri să îți ceară bani. Aberațiile pe care le-a vorbit, nu o să îl iert niciodată”, a spus Anamaria Prodan la Pro X.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, încă un proces cu Reghe: “Am deschis criminal case în Dubai, i-am trimis o notificare”

Anamaria Prodan susţine că vrea să divorţeze urgent de Laurenţiu Reghecampf şi a deschis un proces în Dubai împotriva soţului ei:

“Reghecampf era antrenorul teribil tânăr. Făcusem cu Chiajna ce n-au făcut alții în fotbal. El este un profesionist desăvârșit. Căderea lui este cauzată de viața asta, în genunchi, pe care și-a ales-o.

ADVERTISEMENT

Da, am deschis și aici, în Dubai, un proces. Aici s-au întâmplat toate lucrurile. Am deschis criminal case, i-am trimis o notificare. Vreau să divorțăm urgent, nu vreau să stăm în procese. Eu cred că îi va da Dumnezeu minte, ar fi cazul să ne dea jumătate din ce a luat și asta este.

“El n-a plecat cu plasa în mână, a plecat cu tot. Scandalul acesta este pe avere”

Nu este niciun fel de problemă. Nu mă interesează ca Reghe să revină pe strada noastră, pentru că este sens unic. Eu lupt pentru familia mea, pentru copiii mei. Nu vreau să îl las pe Reghecampf și amanta Caciuc să plece cu averea mea.

ADVERTISEMENT

El n-a plecat cu plasa în mână, a plecat cu tot. Scandalul acesta este pe avere. Un bărbat adevărat, un părinte, nu are cum să facă așa ceva. Nu pentru Caciuc, nici pentru prințesa mapamondului. Nu poți așa, să vină copii să îmi spună: nu avem nici aia, nici aia. El nu spunea niciodată nimic în relația cu Becali. Înțeleg de ce își permitea Gigi să râdă de el. Eu mă certam cu Becali”, a spus Anamaria Prodan.

Despre transferul lui Stanciu în China: “El este un brand național. Hai să fim serioși”

Impresarul a vorbit şi despre transferul lui Stanciu în China spunând că ar fi o aberaţie ca mijlocaşul să rateze echipa naţională doar pentru că va juca într-un campionat in Orientul Îndepărtat:

“Stanciu pleacă în câteva zile în China. A fost greu, Anul Nou chinezesc, e greu să călătorim cu pandemia, este cumplit. Și când a plecat în Arabia Saudită toți spuneau că este gata cariera.

Dar el este un brand național. Hai să fim serioși, campionatul Chinei este foarte puternic. Mai sunt și jucători care sunt chemați la naționala SUA din Europa și nu au probleme de fus orar”.

Despre Ianis Stoica: “Eu când le-am spus, toți dormeau”

Ianis Stoica a renunţat la colaborarea cu Anamaria Prodan şi a semnat la finalul anului trecut cu firma de impresariat a fraţilor Becali. Impresara susţine că atât jucătorul, cât şi părinţii, sunt fără caracter:

“Vezi cum este. Intuiția feminină, mai ales a mea, bate totul. Eu când le-am spus, toți dormeau. Și la Gigi Becali: «Uită-te patroane la Dennis Man la barajul de Liga 2. Facem milioane cu el». A făcut numai el. Cu Stoica era la fel.

La copii și juniori în Germania. Cu ce presiuni, scandaluri l-am adus. M-am contrat cu Argăseală. A fost o telenovelă. La un moment dat, Gigi Becali s-a enervat. L-am terorizat. 

“Când faci asemenea lucruri, înseamnă că nu ai caracter”

Nu contează. Ianis are un contract beton încât n-ai ce să faci. Este un contract semnat perfect. E vorba de caracter, părinți, care au stat lângă mine. Era copilul meu. Când faci asemenea lucruri, înseamnă că nu ai caracter.

Asta vine din genă. Pintilii, Bourceanu, Stanciu sunt familie. Astăzi sunt jucători emblematici sau antrenori pentru România. Trebuie să fii strong, să fii bărbat. Ianis Stoica venea de 40 de ori la mine pe zi. Anamaria Prodan l-a dus la Liga 1 la Călărași. Nu a mai vrut. 

Am plecat la Metaloglobus, nu mai vrea nici acolo. Ana a tăcut, că e manager. Îi dăm și bani, ca să aibă copilul bani. 20.000 și ceva de euro, ca să își ia mașină. Era copilul meu”, a spus Anamaria Prodan la Pro X.

ADVERTISEMENT