Life

Anamaria Prodan, reacție după ce Laurențiu Reghecampf a atacat-o dur. Ce spune impresara despre presupusa infidelitate

Anamaria Prodan a avut o primă reacție după ce Laurențiu Reghecampf a lansat un atac fără precedent la adresa sa și a sugerat că aceasta nu a fost corectă în relația cu el.
18.02.2022 | 23:51
Anamaria Prodan reactie dupa ce Laurentiu Reghecampf a atacato dur Ce spune impresara despre presupusa infidelitate
Anamaria Prodan, reacție după ce Laurențiu Reghecampf a atacat-o dur.
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a atacat-o pe Anamaria Prodan în podcastul lui Cătălin Măruță. Antrenorul a vorbit despre presupusa infidelitate a soției sale.

Acesta spune că regretă faptul că nu a divorțat după scandalul cu Dan Alexa, atunci când soția sa l-a pălmuit pe antrenor.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a oferit primele declarații în exclusivitate pentru FANATIK despre interviul acordat de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, reacție după ce Laurențiu Reghecampf a atacat-o dur. Ce spune impresara despre presupusa infidelitate

Laurențiu Reghecampf a acordat un interviu în care a vorbit despre presupusa infidelitate a soției sale. Antrenorul s-a referit la incidentul cu Dan Alexa, atunci când impresara l-a pălmuit pe antrenor. Reghecampf spune că a suferit foarte mult atunci și regretă că nu a divorțat.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a explicat în exclusivitate pentru FANATIK ce a vrut să spună antrenorul.

Fanatik: “Reghe zice că l-ai înșelat cu Alexa.”

Anamaria Prodan: “Nu zice. Zice de scandal. Am vorbit cu el acum. Nu a zis așa ceva.”

Fanatik: “Sugerează explicit că a fost deranjat de poveste.”

Anamaria Prodan: “De pumn. Atât. Știu tot ce a zis în interviu.” 

Fanatik: “Sincer , da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva.”

Anamaria Prodan: “Da. Că dau în Alexa și apoi ies și vorbesc. Atât.”

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre incidentul cu Dan Alexa

În urmă cu aproape trei luni, Anamaria Prodan a făcut declarații în exclusivitate pentru FANATIK despre episodul cu Dan Alexa. Impresara a recunoscut că la acel moment soțul ei a fost destul de supărat.

ADVERTISEMENT

“Mi-a reproșat la modul că nu este normal (să îl lovească, n. red.). Și avea dreptate, nu este normal ca noi să ne facem de râs. (…) Faptul că l-am atins eu pe Alexa, strict din motive profesionale și de mândrie și pe bază de stres, unde Dan Alexa m-a înțeles, Dan Alexa stând foarte mult lângă mine în acea perioadă, când mama era în spital, pentru că Laurențiu era în străinătate, avea alte preocupări, antrena și nu numai, Dan a fost lângă mine.

Un regret este ceea ce s-a întâmplat pentru că, probabil, a fost o descărcare, o descătușare a tuturor problemelor pe care eu le aveam. Nu merita așa ceva, pentru că este un antrenor extraordinar.”, a spus Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT