Life

Anamaria Prodan, reacție furtunoasă după criticile aduse de părintele Calistrat: „Rușine Bisericii Ortodoxe Române!”

Anamaria Prodan i-a dat replica părintelui Calistrat, care spunea despre ea că are un comportament nedemn de o femeie. Ce a transmis impresara?
28.09.2022 | 17:48
Anamaria Prodan reactie furtunoasa dupa criticile aduse de parintele Calistrat Rusine Bisericii Ortodoxe Romane
Anamaria Prodan i-a dat replica părintelui Calistrat. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce părintele Calistrat a comentat comportamentul Anamariei Prodan, în contextul bătăii cu Reghe, impresara i-a oferit și un răspuns. Mesajul transmis de fiica Ionelei Prodan este unul dur.

Anamaria Prodan, răspuns după criticile primite din partea părintelui Calistrat

De câteva zile, bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este unul dintre cele mai discutate subiecte. Imaginile șocante în care își împart pumni și palme s-au răspândit rapid în mediul online și nu numai, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Specialiști, prieteni sau simple cunoștințe ale celor doi și-au dat cu părerea despre cele întâmplate. Printre aceștia se numără și părintele Calistrat.

Acesta a spus despre comportamentul Anamariei Prodan că nu este demn de o femeie și, mai mult, că nu face cinste imaginii mamei sale, Ionela Prodan. Printre altele, preotul a adăugat că și Bebeto, fiul impresarei și al lui Reghe, are de suferit.

ADVERTISEMENT

Declarațiile au ajuns și la urechile Anamariei Prodan, iar răspunsul nu a întârziat să apară. Pe contul său de Instagram, impresara a publicat un mesaj dur.

„Rușine Bisericii Ortodoxe Române. Nu este departe de iad”

Vedeta susține că reprezentatul Bisericii caută afirmare și mediatizare când ceea ce ar trebui să facă este să susțină femeile și familia. Totodată, Anamaria Prodan a vorbit și despre preoții acuzați de hărțuire sexuală, cum este și cazul lui Visarion Alexa. 

ADVERTISEMENT

„Rușine Bisericii Ortodoxe Române că permite unor asemenea ‘preoți’ să vorbească în acest hal! Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia!!! Acest preot vede imaginile, le comentează și instigă!

Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți? În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin altar, fac sex cu minorii și ne dau lecții de educație!

ADVERTISEMENT

Preoții care apar la TV și vor publicitate își doresc să lucreze în TV monden, nu în Biserică. Acest preot, la cum vorbește, nu este departe de iad…preoții cu har, stau în chilii, se roagă, nu fac monolog la TV pe subiecte mondene”,  a transmis Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT