Sport

Anamaria Prodan reacționează după anunțul Fanatik că Andrei Vlad a semnat cu Giovanni Becali: „Astfel de oameni nu fac mare brânză!”

Anamaria Prodan, cunoscutul agent de fotbaliști, a reacționat după anunțul Fanatik că Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB, a semnat cu firma de impresariat la care Giovanni și Victor Becali sunt consilieri.
30.03.2022 | 17:28
Anamaria Prodan reactioneaza dupa anuntul Fanatik ca Andrei Vlad a semnat cu Giovanni Becali Astfel de oameni nu fac mare branza
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a confirmat, în exclusivitate pentru FANATIK, că Andrei Vlad a semnat cu firma de impresariat „Becali Management Consulting”.

Anamaria Prodan reacționează după anunțul Fanatik că Andrei Vlad a semnat cu Giovanni Becali

Anamaria Prodan susține că frații Becali nu l-au „furat” pe Andrei Vlad de la ea, deoarece înțelegerea cu portarul de la FCSB a expirat în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT

Totodată, cunoscutul agent de fotbaliști l-a „înțepat” pe Andrei Vlad, spunând că fotbaliștii de tipul său „nu prea fac mare brânză pe nicăieri”.

„Vlad nu mai este jucătorul meu de un an. Nu știu de ce căutați scandalul cu orice preț! Pentru mine nu există ceva de genul «frații sau mamele i-au furat Anamariei». Nimeni nu fură nimic.

ADVERTISEMENT

Jucătorii, când termină contractele, au dreptul să-și aleagă drumul. Dacă nu a stat lângă mine un jucător, înseamnă că nu eram compatibili. Plus că oamenii, de la mine la Becali sau la alt manager, trec non stop.

Aceștia nu prea fac mare brânză pe nicăieri. Nici noi ca agenți cu ei, nici ei în viață sau fotbal.

ADVERTISEMENT

Când nu ai recunoștință sau respect pentru mine, nu exiști! Dar, Vlad și-a terminat contractul cu mine de un an.

Așa că, vă rog mult sa găsiți alt subiect căci nimeni nu mai găsește de acum o frază ca să facă, între mine și familia Becali, nicio discuție. Va multumesc!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Victor Becali: „Cum poţi semna cu un fotbalist român dacă nu eşti întregistrat la FRF?”

„Da, a semnat cu Dragoş (n.r. Dragoş, Sârbu) după ce i s-a terminat contractul cu fostul său impresar. Bine, contractele alea…

Eu nu-mi dau seama, cum poţi semna un contract de reprezentare cu un fotbalist român dacă nu eşti întregistrat la FRF? Dar, mă rog astea sunt nişte contracte pe care le poate semna oricine…”, a spus și Victor Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,85 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT