Life

Anamaria Prodan dezvăluie un episod controversat dintre Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc: “Plângea de mama focului şi îşi cerea scuze”

Conflictul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf este departe de a se fi încheiat, iar cei doi au continuat să dezvăluie amănunte intime din trecutul lor.
Anamaria Prodan dezvaluie un episod controversat dintre Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc Plangea de mama focului si isi cerea scuze
Anamaria Prodan reacţionează după afirmaţiile lui Laurenţiu Reghecampf şi lansează noi dezvăluiri
ADVERTISEMENT

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruţă, antrenorul Universităţii Craiova a făcut referire la episodul în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, sugerând că fosta parteneră de viaţă i-ar fi fost infidelă.

Reghe i-a mărturisit vedetei Pro TV că regretă că nu a luat decizia de a divorţa chiar după ce acel scandal a izbucnit, menţionând că nu credea că impresara putea să facă aşa ceva.

ADVERTISEMENT

“Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe (n.r. fiul lor de 13 ani), în rest nimic. M-a deranjat foarte tare scandalul cu Alexa. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, replică pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a reacţionat imediat după ce a auzit declaraţiile acestuia.  Ea a explicat în exclusivitate pentru FANATIK că Reghe nu ar fi vorbit despre infidelitate, ci că doar şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că ea l-a pălmuit pe Dan Alexa:

ADVERTISEMENT

Fanatik: “Sugerează explicit că a fost deranjat de poveste.”

Anamaria Prodan: “De pumn. Atât. Știu tot ce a zis în interviu.” 

Fanatik: “Sincer , da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva.”

Anamaria Prodan: “Da. Că dau în Alexa și apoi ies și vorbesc. Atât.”

Anamaria Prodan dezvăluie o presupusă ceartă dintre Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc: “I-am spus să meargă la psiholog”

Cu toate acestea, se pare că declaraţiile antrenorului au deranjat-o foarte tare impresară, care ameninţă cu dezvăluiri legate de relaţia lui Reghecampf cu Corina, ea divulgând în acest sens, pe InstaStory, şi o presupusă ceartă a acestui cuplu, care l-ar fi afectat foarte tare pe fostul ei partener de viaţă.

ADVERTISEMENT

Contactată de FANATIK, Anamaria Prodan a oferit mai multe detalii pe marginea acestui episod.

“Îl blocase amanta și el săracul încerca să îi între in graţii. Fugise de acasă şi stătea ascuns prin saloane de tuns. L-am găsit, căci îl văzuseră niște românce care-l ştiau ca pe calul breaz. De frică, atunci când am parcat în faţa salonului de tuns, s-a ascuns într-o cameră de serviciu şi încerca să o sensibilizeze pe amanta Caciuc, că o sa iasă scandal, că l-am prins pe burtă întins printre gălețile de spălat pe jos și prosoapele murdare folosite în timpul zilei de salon.

De-acolo l-am scos în faţa tuturor bărbaților aflați in salon și l-am cărat acasă. Plângea de mama focului şi îşi cerea scuze. Martori sunt copiii mei și prietenii care stăteau în casă la noi pe vremea aceea, care îl disprețuiesc total! Omul are probleme serioase și i-am spus mereu sa meargă la psiholog!

ADVERTISEMENT

Promitea ca va merge. Voia parolele să intre într-o curte, dar amanta i-a dat ignore total atunci, ca nu mai putea gusta din bani. Un cont se golise deja. Eu si familia dormeam liniştiţi, căci tatăl copiilor şi soțul meu ne protejează total. Fiecare pasăre pe limba ei piere”, a spus Anamaria Prodan, care a mai precizat şi că va publica pe Instagram noi detalii din relaţia Reghecampf – Corina Caciuc.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut, luni, 7 februarie, prima înfățișare la divorț, la Judecătoria Buftea, dar au lipsit, procesul fiind amânat pentru o dată ulterioară.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în...
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în club după eșecul cu Poli Iași
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Drama unei mari actrițe din România. Bolnavă și cu o pensie umilitoare
Drama unei mari actrițe din România. Bolnavă și cu o pensie umilitoare
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!