Sport

Anamaria Prodan îl pune la zid pe Mihai Stoica în episodul schimbării de la pauza meciului cu Ajax! „Reghe nu a stat niciodată pe sub birouri!” Exclusiv

Anamaria Prodan îl contrazice pe Mihai Stoica în legătură cu decizia pe care Gigi Becali ar fi dictat-o în partida FCSB - Ajax, din februarie 2013, atunci când a ar fi cerut introducerea lui Filip în teren.
19.11.2021 | 20:02
Anamaria Prodan il pune la zid pe Mihai Stoica in episodul schimbarii de la pauza meciului cu Ajax Reghe nu a stat niciodata pe sub birouri Exclusiv
Anamaria Prodan îl contrazice pe Mihai Stoica! Ce spune despre schimbarea dictată de Gigi Becali în meciul cu Ajax: „Reghecampf niciodată nu a stat pe sub birouri!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a declarat faptul că Gigi Becali a dictat schimbarea lui Andrei Prepeliță cu Lucian Filip, în faimoasa partidă FCSB – Ajax, câștigată de roș-albaștri cu 2-0 (4-2 după loviturile de departajare).

Anamaria Prodan, despre schimbarea dictată de Gigi Becali în meciul cu Ajax

Cunoscutul agent de fotbaliști susține că Laurențiu Reghecampf, fostul ei soț și antrenorul FCSB-ul la meciul cu Ajax, nu ar permite niciodată ca cineva să-i dicteze ce schimbări să facă în timpul partidelor.

ADVERTISEMENT

„Și, dacă ar fi fost în pușcărie, nu cred că putea Gigi Becali să sune prin străinătate sau pe Laur, când voia el. Eu știu toată perioada aceea și nu îmi aduc aminte să fi sunat Gigi, când voia el…

Nu există! E greu cu Laur, nu poți să îl suni să îi spui ce să facă, când să facă, el e stăpân pe meseria lui, niciodată nu o să accepte așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan: „Reghecampf niciodată nu a stat pe sub birouri!”

„Da, că vorbește cu patronul… Dar e normal să vorbească cu patronul. Dar eu îl știu cel mai bine pe Reghecampf, niciodată nu o să accepte el să îi spună cineva, nici de la pușcărie, nici de la palat, de niciunde, să facă ceva.

Iar apoi, el nu o să stea vreodată să zică: «A vrut Gigi Becali, de aia nu am câștigat». Reghecampf, dacă a făcut performanță, a făcut pentru că a stat cu capul sus, niciodată nu a stat pe sub birouri”, a mai spus Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Meciul cu pricina este FCSB – Ajax, din manșa retur a 16-imilor Europa League. Confruntarea a avut loc pe 22 februarie 2013, iar roș-albaștrii s-au impus cu 2-0, însă scorul la general a fost 2-2, pentru că „lăncierii”, la rândul lor, și-au adjudecat victoria, cu același scor, în partida tur.

Partida a ajuns la loviturile de departajare, unde trupa lui Laurențiu Reghecampf a triumfat cu 4-2. Calificată în optimi, FCSB a dat pe Chelsea, deținătoarea trofeului Champions League, la acel moment. În meciul tur, roș-albaștrii s-au impus cu 1-0, prin golul marcat de Raul Rusescu. Însă, londonezii au fost cei care s-au calificat în sferturi, după ce, în manșa retur, au câștigat cu 3-1.

ADVERTISEMENT

Declarația lui Mihai Stoica

„Situația de la FCSB o suport bine, pentru că nu s-a schimbat nimic față de ultimii șapte ani, e aceeași situație ca atunci. Dacă echipa merge, joacă bine, Gigi nu se implică deloc, stă și se uită, dacă echipa nu merge, atunci se implică.

Ce a făcut recent, a făcut și când era Reghe la echipă. Marele meci cu Ajax, returul, Pintilii și Bourceanu lipseau, am jucat cu Prepeliță închizător.

La pauză era 1-0 pentru noi și luase un galben Prepeliță. Gigi a intervenit și a spus să-l scoată pe Andrei Prepeliță cu Lucian Filip.

Reghe nu a vrut și i-am spus, mă, de ce strici ce ai făcut, ești pe primul loc, nu i-om scoate noi pe Ajax, dar este în stare să se enerveze atât de tare și să-ți spună să pleci, te rog eu fă așa. A acceptat în cele din urmă, a intrat Filip și a făcut meciul vieții”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,98 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT