Life

Anamaria Prodan renunță la tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a decis ce-și desenează pe spate: “Frumos, pe fața lui!”

Anamaria Prodan a decis să renunțe la tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf, după apariția fostului partener de viață în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată la Kanal D.
30.05.2022 | 14:59
Anamaria Prodan renunta la tatuajul cu Laurentiu Reghecampf Impresara a decis cesi deseneaza pe spate Frumos pe fata lui
Anamaria Prodan este decisă să scape de amintirea lui Laurențiu Reghecampf, așa că va modifica tatuajul cu antrenorul / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a reacționat după dezvăluirile făcute de Laurențiu Reghecampf în show-ul lui Denise Rifai, fiind deranjată cumplit de faptul că el susține că nu a înșelat-o, așa că a decis să îl șteargă dintre amintiri.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, discuții despre tatuajele făcute din dragoste

Invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre relația cu Anamaria Prodan, (încă) soția lui, motivele divorțului, fidelitatea din căsnicie și viitorul tatuajelor pe care și le-a făcut în semn de iubire pentru impresară. Iar Anamaria, în exclusivitate pentru FANATIK, a comentat apariția antrenorului de la Craiova în stilul caracteristic.

ADVERTISEMENT

”Nu, nu am șters niciun tatuaj, nici nu m-am interesat de o clinică să îmi șterg tatuajele. Mă gândesc să îmi fac încă un tatuaj pentru că mai am încă un băiat, mă gândesc să fac o poveste, ceva. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul, mă gândesc”, a spus Laurențiu Reghecampf în emisiunea lui Denisei Rifai de la Kanal D.

Anamaria Prodan pare decisă să nu îl păstreze pe Reghe printre desenele permanente de pe corp, chiar dacă tatuajul în care apare figura lui Laurențiu este unul legat de familia pe care, timp de 13 ani, au format-o.

ADVERTISEMENT

”La ce se întâmplă, la când am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui”, ne-a spus, în exclusivitate, Anamaria Prodan.

Prodanca, deranjată de acuzațiile de infidelitate venite din partea lui Reghecampf

În emisiunea de la Kanal D, printre altele, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că nu ar fi divorțat dacă nu exista episodul Dan Alexa și susține că nu a înșelat-o pe Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

“E greu de spus. Așa cum am spus mai devreme, niciodată nu m-am gândit că Anamaria Prodan mă înșală. Și nici acum nu pot să spun 100% că m-a înșelat, pentru că eu nu am prins-o. (…)

Momentul delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea împreună cu antrenorul de fotbal Alexa, momentul când i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am spus că va fi foarte greu să trec peste acest moment”, a spus Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Reacția Anamaria ei a fost una furibundă în momentul în care el a pomenit de episodul Alexa ca motiv al divorțului și Reghe a sugerat, destul de clar, că ea i-ar fi fost infidelă.

”Se cam joacă cu focul, pentru că dacă îl dă Alexa în judecată muncește să îi dea bani lui Dan. (…) Nu înțeleg cum nu știe cine a înșelat și cum nu a înșelat. Îmi aduc aminte că sunt imagini cu amanta, prin Deltă, cine era? Ce să mai spun? Când s-a întâmplat cu alte domnișoare de prin oraș.

El nici măcar nu a vorbit în viața lui despre divorț cu mine. Cum a greșit el dându-mi speranță că ne împăcăm? Pai dovadă sunt mesajele pe care le trimitea amantei, în timp ce era în America cu mine. Îl certa și îl înjura că e în America cu familia…”, ne-a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan e convinsă că Reghecampf pleacă de la Craiova

În altă ordine de idei, Anamaria Prodan este convinsă că Laurențiu Reghecampf nu va continua ca antrenor al Universității Craiova chiar dacă s-a calificat în Conference League.

Nu cred că rămâne la Craiova, dar nu cred că e în negocieri cu cineva. Dar nu vrea să se facă de râs că va fi dat afară”, ne-a spus Anamaria Prodan, mai ales că zilele acestea au apărut zvonuri cu privire la faptul că Reghe ar fi dorit de echipa Ferencváros din Ungaria.

”Eu nu cred că Ferencváros îl vrea pe Reghecampf în condițiile în care actualul antrenor are contract pe 2 ani cu un salariu de 1.200.000 euro/an. Să-l ajute Dumnezeu să nu “plece amiabil” de la Craiova… Ne rugam pentru el să și mai găsească la nivel mare echipă”, ne-a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan cere să divorțeze repede

Anamaria Prodan susține că vrea să divorțeze cât mai repede de Laurențiu Reghecampf pentru a-și vedea, mai departe, de viață. ”Eu și copiii facem un ultim apel să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul”, ne-a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat divorțul anul trecut, după 13 ani de mariaj, în momentul în care FANATIK a dezvăluit că antrenorul și actuala lui parteneră de viață așteaptă un copil.

Între timp, Laurențiu Reghecampf a devenit tată, pe 19 mai 2022 s-a născut Liam, fiul lui și al Corinei Caciuc, cel de-al treilea fiu al antrenorului după Luca și Laurențiu jr..

ADVERTISEMENT