Life

Anamaria Prodan s-a logodit de ziua ei? Ce spune despre inelul fabulos primit: ”Vreau doar să fiu liberă”

Anamaria Prodan nu se mai ferește să se afișeze alături de bărbatul care pare să o facă fericită, iar acum a dezvăluit ce inel fabulos a primit chiar de ziua ei.
15.08.2022 | 12:38
Anamaria Prodan sa logodit de ziua ei Ce spune despre inelul fabulos primit Vreau doar sa fiu libera
Relația dintre Anamaria Prodan și medicul arab cu care se afișează pare să fie serioasă, iar impresara se laudă cu un inel fabulos, cu diamante, care anunță o logodna / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan pare să trăiască momente cât se poate de plăcute în Dubai, alături de un medic celebru în micuțul, dar bogatul emirat arab. Chiar de ziua ei de nume, Anamaria Prodan a primit o bijuterie fabuloasă, un inel cu diamante pe care, mândră, l-a și prezentat pe conturile sale de socializare.

Anamaria Prodan, surpriză uriașă de ziua ei! S-a logodit?

În dimineața zilei de 15 august, chiar cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, Anamaria Prodan și-a surprins fanii cu o nouă bijuterie. Un inel cu diamante care, pus pe inelarul mâinii stângi, alături de alte bijuterii de-ale sale, pare să anunțe schimbări importante în viața ei.

ADVERTISEMENT

Contactată de FANATIK, Anamaria Prodan a fost foarte secretoasă cu privire la inelul, izbitor de asemănător cu o bijuterie care ar anunța logodna ei. Mai mult, singurul ei răspuns cu privire la acest subiect, cel al logodnei, a venit prin intermediul unui emoticon care exprimă fericirea.

La insistențele noastre, Anamaria Prodan a vorbit, totuși, despre relația pe care o are cu medicul de origine arabă cu care se afișează din ce în ce mai des în Dubai și pe contul ei de Instagram. Cei doi par să fie de nedespărțit în ultima vreme, iar sexy-impresara l-a însoțit pe Ibrahim Ashary, zilele trecute, la o cursă hipică, dar ei apar și în momente de relaxare, la restaurante de fițe din emirat.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să comentez nimic. Viața mea e doar a mea. Orice aș avea sau nu aș avea, de acum încolo nu mai vreau să aud nimic, de nimeni. Vreau doar să fiu liberă, eu și copiii mei, să nu mai fiu legată de niciun Reghecampf, să nu ni se mai alăture numele nostru de al lui. Atât!” ne-a declarat, în exclusivitate, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, pasionată de bijuterii de lux

Dacă Anamaria Prodan este discretă în ceea ce privește relația cu Ibrahim Ashary, medicul de origine arabă nu se ferește să folosească cuvinte mari cu privire la sexy-impresară. Iar o fotografie cu cei doi, din Dubai, în care Prodanca și doctorul se strâng în brațe are o descriere simplă, dar elocventă: ”Us (noi, n. red.)”, iar alături este o inimioară.

ADVERTISEMENT
Anamaria Prodan si medicul Ibrahim Ashary
Anamaria Prodan și medicul Ibrahim Ashary par să nu își mai ascundă sentimentele / Foto: Captura Instagram

În altă ordine de idei, Anamaria Prodan spunea, de fiecare dată, că viitorul bărbat care va fi alături de ea va fi un om cu o situație materială și profesională de invidiat. ”Dumnezeu să ne ajute să avem lângă noi un bărbat care să aibă grijă de noi, de copiii mei, care să ne respecte, care să ne facă mândri de numele pe care îl purtăm”, explica vedeta, pentru FANATIK, cu ceva timp în urmă. Iar medicul arab Ibrahim Ashary pare să întrunească criteriile enunțate de impresară.

Specializat pe chirurgie plastică și considerat ca fiind unul dintre cei mai buni medici din domeniu, Ibrahim Ashary are pasiuni cât se poate de costisitoare, participă la curse de cai și organizează petreceri de lux pe iahturi. Iar averea pe care o deține îi permite, probabil, să îi satisfacă sexy-impresarei pasiunea pentru bijuterii de lux.

ADVERTISEMENT

De altfel, Anamaria Prodan se poate lăuda că poartă inele, brățări și ceasuri de sute de mii de euro la aproape fiecare ieșire publică pe care o are , iar bijuteriile pe care le afișează, toate încrustate cu zeci de diamante, sunt, cu siguranță, impresionante.

Anamaria Prodan nu a divorțat încă de Laurențiu Reghecampf

Dacă despre inelul care i-a apărut pe deget nu spune prea multe, despre relația cu Laurențiu Reghecampf, bărbatul de care s-a despărțit acum mai bine de un an și pe care îl înfruntă într-un dificil proces de divorț, Anamaria Prodan a fost explicită. Ba chiar, practic, explică și ceea ce se petrece, acum, în viața ei.

“Eu și Reghecampf nu mai existăm (ca și cuplu, n. red.) de foarte multă vreme. Nu ne interesează absolut nimic de el. Dar absolut nimic. Dacă vrea să-și ajute copilul, ok. Dacă nu, la fel! Deschide singur procese! Jalnic. Nu ne interesează. Sper că a înțeles toată lumea. Nu vrem să ni se mai asocieze numele cu al lui. Îi mulțumim pentru ce a fost frumos, dar atât”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o serie de înfruntări cât se poate de dificile în justiție după ce și-au anunțat divorțul. De curând, Reghe a reușit să obțină din partea magistraților stabilirea unei pensii alimentare de 2.000 de euro lunar, mult mai puțin decât și-ar fi dorit Anamaria Prodan, cea care deja pornise să îl execute silit.

Între timp, Anamaria Prodan a decis să șteargă amintirea lui Laurențiu Reghecampf de pe corpul ei, așa că a modificat tatuajul pe care îl avea cu antrenorul.

Între timp, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, femeia care a înlocuit-o pe Anamaria Prodan în inima antrenorului, par să fie cât se poate de fericiți, cei doi având și un băiețel împreună. Liam, fiul lui Reghe, este al treilea băiat al lui Laurențiu Reghecampf și s-a născut acum trei luni.

ADVERTISEMENT