Fotbal intern

Anamaria Prodan dă de pământ cu tricolorii și-și apără „copilul”: „Așa se întâmplă când îl pui pe Stanciu să joace cu umflații ăia de la națională” EXCLUSIV

19.11.2019 | 16:27
Anamaria Prodan da de pamant cu tricolorii sisi apara copilul Asa se intampla cand il pui pe Stanciu sa joace cu umflatii aia de la nationala EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Ratarea calificării echipei naționale la turneul final european din vară, pe calea directă a grupelor, naște în continuare reacții privind valoarea celor chemați la lot, dar și a staff-ului tehnic. Anamaria Prodan, agenta lui Nicolae Stanciu, unul dintre jucătorii criticați pentru evoluțiile de la națională, îi ia apărarea „copilului” său și dă de pământ cu colegii acestuia de la lot. Anamaria Prodan este de părere că explicația principală a ratării (momentane) a turneului final ține de valoarea scăzută a fotbaliștilor.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,40 este cota pentru “PSF 1” la meciul Țara Galilor – Ungaria. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Nicolae Stanciu: „Așa se întâmplă când îl pui să joace cu umflații ăștia de la națională! Uitați-vă ce face la Slavia!”

Anamaria Prodan are o părere clară vizavi de ratarea calificării. Impresara consideră că actualii jucători ai echipei naționale nu au valoare și sunt umflați prea mult de către proprii patroni și apropiați. Prodanca îi ia însă apărarea celui pe care-l reprezintă, Nicolae Stanciu, care are evoluții extrem de apreciate la Slavia Praga și este arătat cu degetul pentru prestațiile de la națională.

Fotbalul este foarte simplu dacă știi și ai cu cine să îl joci. Cel mai bun exemplu este Nicolae Stanciu. Când îl pui în echipă la Slavia, rupe norii, face meci senzațional cu Barcelona pe Nou Camp și îl laudă toată Europa. Când îl pui lângă umflații ăștia de la echipa națională, nu mai iese nimic! Nicu nu are nimic cu nimeni, fiecare încearcă să joace bine, dar dacă nu ai valoare, ce să faci? Iar la noi e o problemă clară de valoare, dar și de educație. Cei mai mulți provin din medii sărace, de jos, nu au beneficiat de nicio educație, iar când ajung sus dau un gol și se cer zeci de milioane de euro pe ei. Asta e problema fotbalului românesc: lipsa de valoare!”, spune Anamaria Prodan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
nicolae stanciu
Nicolae Stanciu. Doar el și mingea în tricoul echipei naționale a României © FOTO:SPORT PICTURES

Toate tunurile pe jucători, scut pentru toți antrenorii: „Nici dacă vin Mircea Lucescu, Olăroiu și Reghecampf împreună nu pot face mai mult cu actuala generație”

Impresara jucătorului de la Slavia Praga i-a luat zilele trecute apărarea și de acum fostului selecționer Cosmin Contra. Anamaria Prodan ar fi dorit ca nașul său de cununie să continue la echipa națională și pentru barajul din Liga Națiunilor, dar Contra și-a anunțat plecarea după 0-5 la Madrid, cu Spania.

„Oameni buni, haideți să ne trezim! Nu mai avem aproape nimic în fotbalul românesc! Nu avem infrastructură, nu avem fotbaliști, nu mai avem antrenori. Ici-colo câte unul mai răsărit. Și asta pentru că se dau în continuare 50 de licențe PRO unora care nici nu știu să se semneze” – Anamaria Prodan

Anamaria consideră că indiferent cine vine selecționer în locul lui Cosmin Contra nu poate face mai mult cu actualii jucători. „Și dacă vin împreună nea Mircea Lucescu, Olăroiu sau Reghecampf nu pot face mai mult cu actuala generație. Trebuie să luăm totul de la zero, să fim corecți și să reconstruim. Altfel nu avem nicio șansă și ne uităm în continuare la fotbaliști”, a mai declarat Prodanca.

ADVERTISEMENT

„De ce nu mirăm așa că ne-a bătut Spania cu 5-0? Fotbalul e matematică de multe ori. Suedia ne-a dat 2-0, Spania a dat Suediei 3-0 și a urmat Spania – România 5-0! E ca la școală: doi cu trei fac cinci!” – Anamaria Prodan