Fotbal intern

Anamaria Prodan se implică în transferurile de la Dinamo. “M-a sunat Rednic!”

29.10.2018 | 19:00
Anamaria Prodan se implica in transferurile de la Dinamo Ma sunat Rednic
ADVERTISEMENT

Deşi nu a fost niciodată primită cu braţele deschise de către fanii lui Dinamo Bucureşti, Anamaria Prodan a dezvăluit că Mircea Rednic, antrenorul echipei din “Ştefna cel Mare”, a sunat-o şi i-a cerut să îl ajute cu transferurile pe care doreşte să le facă la gruparea “câinilor”.

Deşi Mircea Rednic a decis să-l dea afară pe Danijel Subotic, jucător aflat sub contract cu Anamaria Prodan, “Puriul” a sunat-o pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi i-a transmis acesteia ce jucători ar dori să îi aducă la FC Dinamo Bucureşti. Anamaria Prodan a dezvăluit că îl va ajuta pe antrenorul din “Ştefan cel Mare” şi că acesta i-a cerut şi fotbalişti din străinătate.

ADVERTISEMENT

Cum se va implica Anamaria Prodan în transferuile de la Dinamo

“Mircea Rednic e în sufletul meu. Am lucrat cu el încă de la începuturile carierei mele de impresar. M-a sunat Mircea acum câteva zile să vorbim. Da, mi-a cerut ajutorul! Mi-a spus ce profil de jucător vrea. Dacă am, îi voi trimite. Da, îl ajut şi cu străini. Nu am niciun conflict cu el sau cu Luana Rednic”, a spus Anamaria Prodan, conform Pro X.

Gigi Becali a vorbit şi el despre decizia lui Mircea Rednic de a discuta cu Anamaria Prodan pentru a-l ajuta în perioada de mercato. Latifundiarul din Pipera s-a amuzat pe seama dinamoviştilor şi a dezvăluit că i-a recomandat soţiei lui Laurenţiu Reghecampf şi ce jucători să transfere la formaţia antrenată de “Puriu”. Astfel, Gigi Becali susţine că la Dinamo Bucureşti va ajunge un fundaş pe stilul lui Teddy Mezague. FANATIK.RO a anunţat că francezul în vârstă de 28 de ani refuză să îşi rezilieze contractul cu gruparea din “Ştefan cel Mare”, deşi a fost trecut pe lista plecărilor.

ADVERTISEMENT
Mircea Rednic, supărat la finalul meciului Dinamo - Dunărea Călăraşi 1-1
Mircea Rednic la finalul meciului jucat de Dinamo cu Dunărea Călăraşi 1-1

Concordia Chiajna – FC Dinamo Bucureşti, azi, 29 octombrie, de la ora 21.00, în etapa a 13-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, pe Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport. Toate fazele importante sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.