Sport

Anamaria Prodan se implică total în viața jucătorilor săi: „Eu, când semnez contracte cu jucătorii şi cu antrenorii mei, trebuie să le cunosc familia, soţia, iubita”

26.09.2020 | 18:57
Anamaria Prodan se implica total in viata jucatorilor sai Eu cand semnez contracte cu jucatorii si cu antrenorii mei trebuie sa le cunosc familia sotia iubita
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, 47 de ani, unul dintre cei mai buni agenți de jucători din țară, a spus că este implicată 100% în viața jucătorilor cărora le este impresară.

Soția lui Laurențiu Reghecampf declară că trebuie să  controleze până și relația pe care jucătorul ei o are cu propria familie, pentru ca el să aibă liniște și să fie concentrat pe carieră.

ADVERTISEMENT

„Eu, când semnez contracte cu jucătorii şi cu antrenorii mei, trebuie să le cunosc familia, soţia, iubita. Dacă greşeşte cineva dintre iubite sau neveste, au o problemă reală cu mine. Jucătorii trebuie să fie foarte relaxaţi, liniştiţi, ca să dea randament.

”Atunci tu vei muri de foame cu copii cu tot, cu el”

Am intrat de foarte multe ori în conflict cu neveste, iubite şi întotdeauna i-am apărat pe ei. De aia mi-au reproşat multe neveste şi iubite că nu e corect. Dar de ce? Eu l-am ajutat, eu i-am spălat, i-am călcat. Bun, de acum eu vă ajut pe toţi, că eu îi fac lui contracte de acum înainte!

ADVERTISEMENT

Că tu poţi să faci copii, poţi să-i speli, să-i calci, dar contracte nu ştii să faci! Dacă eu nu fac contractul bun şi tu nu mă ajuţi să-i oferi o viaţă liniştită şi relaxată, atunci tu vei muri de foame cu copii cu tot, cu el”, a spus Anamaria, potrivit Telekom Sport.

Anamaria Prodan le dă replica fanilor lui Dinamo după ce suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au acuzat-o că s-a implicat în trecerea lui Cătălin Straton la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Dacă nu erai tu, nu pleca niciodată!”

Portarul pe care Contra nu l-a mai dorit la Dinamo a semnat cu formația lui Toni Petrea un contract valabil timp de două sezoane.

„Despre acest subiect nu am ce să comentez… Nu intru în polemici cu nimeni. Eu sunt manager și îmi fac meseria oriunde! Eu nu am contract cu o singură echipă! Și nici nu sunt angajată la o echipă! Sunt profesionistă”, a spus impresara.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan este considerată vinovată de plecarea soțului său de la FCSB de către Gigi Becali: ”Tu l-ai obligat să plece! Dacă nu erai tu, nu pleca niciodată!”

ADVERTISEMENT