Life

Anamaria Prodan se lansează în politică. Ce partid a ales și care e prima măsură pe care vrea s-o ia: “Este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor”

Anamaria Prodan intră în politică. Ce formațiune a ales renumita impresară și pentru cine vrea să lupte de acum înainte.
16.10.2022 | 21:38
Anamaria Prodan se lanseaza in politica Ce partid a ales si care e prima masura pe care vrea so ia Este timpul sa ies la razboi pentru drepturile femeilor
Anamaria Prodan intră în politică. Anunțul făcut de impresară legat de partidul ales și ce vrea să facă prima oară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta se lansează în politică. Ce partid a ales fiica regretatei Ionela Prodan și ce mesaj puternic a transmis pe rețelele de socializare. Blondina susține că este timpul să iasă la război pentru drepturile femeilor, după ce a fost agresată fizic de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan intră în politică. Anunțul făcut de impresară legat de partidul ales și ce vrea să facă prima oară

Anamaria Prodan vrea să fie o luptătoare pentru drepturile femeilor din România, motiv pentru care s-a înscris în Alianța Pentru Patrie, partid din care face parte Codrin Ștefănescu, în calitate de secretar general. Cei doi au avut o relație în urmă cu foarte mulți ani.

ADVERTISEMENT

Impresara intră în politică pentru a apăra persoanele care au fost victime ale violenței domestice. Scrisoarea sa către românce este una amplă, în care vorbește despre motivul pentru care a ales să facă acest pas acum.

Mai mult decât atât, vedeta subliniază că fiecare lucru pe care-l face este gândit cu mult timp înainte. În plus, Anamaria Prodan recunoaște că singura politică pe care a făcut-o până acum a fost a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere.

ADVERTISEMENT

„Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta.

Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată.

ADVERTISEMENT

Cum rămâi fără respirație și vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul, să îți smulgi pielea de pe tine și carnea de pe oase, în speranța deșartă că durerea trădării se va diminua cât de cât.

Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului și bătaia femeii! Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot.

ADVERTISEMENT

Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate”, a transmis Anamaria Prodan pe pagina personală de Instagram.

Anamaria Prodan, despre femeile aflate în situația sa

Anamaria Prodan a vorbit deschis și despre femeile care se află în situația sa, referindu-se la scandalul în care a fost implicată după ce s-a bătut în plină stradă cu Laurențiu Reghecampf, antrenorul de care vrea să divorțeze.

Impresara se simte norocoasă că a fost crescută de o mamă bună, în spiritul autorespectului și al mândriei că este femeie. Acum, vedeta își strigă drepturile și luptă pentru ele și le transmite femeilor să se respecte mai mult și să aibă încredere în ele.

În această familie, femeile sunt aproape inexistente, într-o lume acerbă a bărbaților. Iar eu, din statutul de membru fondator al A.P.P. retras și tăcut, am decis că este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor.

Statisticile spun că în prima jumătate a anului 2022 au avut loc peste 40.000 de cazuri de violență domestică în care a intervenit poliția, dintre care peste 9.400 de situații cu risc iminent. Și acestea sunt doar cele raportate!

Câte femei tac și înghit amenințările, suferințele, abuzurile verbale, psihice, fizice din rațiuni care țin de rușine, de teamă, de educația venită din familie? Femeile abuzate, de cele mai multe ori, rămân cu sechele pe viață, iar de la depresie la sinucidere nu este decât un singur mic pas”, a completat Anamaria Prodan.

Încă soția lui Laurențiu Reghecampf susține că statul nu face pentru multe pentru protecția femeilor agresate și că ordinele de protecție emise sunt „apă de ploaie”. Din păcate, foarte puțini agresori sunt monitorizați de lege și astfel ajung să comită acte de violență.

Prima decizie luată de Anamaria Prodan în politică

Anamaria Prodan este bună prietenă cu Codrin Ștefănescu, pe care regretata sa mamă l-a susținut în permanență. Cu ajutorul politicianului și a unor femei puternice și de succes din anturajul său, impresara vrea să ia primă decizie.

Mai exact, agentul sportiv vrea să construiască în A.P.P. o organizație dedicată apărării drepturilor femeilor din România.

„Iar Codrin Ștefănescu, cel care a fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf, a fost deosebit de primitor, mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P.

Am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților”, a încheiat Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT