Life

Anamaria Prodan și-a deschis o firmă de pompe funebre cu ”Regina întunericului”. Cum a fost surprinsă vedeta în trafic

Anamaria Prodan surprinde din nou, impresara a fost oprită de poliție deoarece se afla la volanul unui dric. Și-a deschis firmă de pompe funebre.
25.05.2023 | 14:57
Anamaria Prodan sia deschis o firma de pompe funebre cu Regina intunericului Cum a fost surprinsa vedeta in trafic
Anamaria Prodan și-a deschis firmă de pompe funebre și conduce un dric. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După ce a condus unele dintre cele mai luxoase modele de mașini, Anamaria Prodan a inclus în colecția sa și un dric. Nu este o glumă. Vedeta și prietena ei și-au deschis firmă de pompe funebre și fac furori pe străzile Bucureștiului.

Anamaria Prodan a plecat la plimbare cu un dric

Anamaria Prodan are în colecția sa unele dintre cele mai scumpe mașini. Acum, însă, a fost surprinsă pe străzile Capitalei la volanul unui superb și neobișnuit dric Cadillac, unic în România. Polițiștii au oprit-o și i-au cerut socoteală.

ADVERTISEMENT

Și deși pare o glumă, adevărul este că Anamaria Prodan conducea un dric pentru că și-a deschis firmă de pompe funebre. Impresara a intrat în afaceri cu buna sa prietenă, Gabriela Lucuțar, supranumită și „Regina Întunericului”.

Astfel, „Padrina”, așa cum i se spune mai nou Anamariei Prodan și noua sa parteneră au pus bazele firmei Heaven Memorial. Iar cele două au grijă să ofere cele mai bune condiții celor pe care îi conduc pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și „Regina Întunericului” au un dric Cadillac dotat cu luminițe pe tot plafonul, care noaptea se văd spectaculos, motiv pentru care au primit solicitări să închirieze mașina și la petreceri, nu doar la înmormântări.

Ce a spus vedeta după ce a fost oprită de polițiști în trafic

Anamaria Prodan, însă, nu este obișnuită cu un bolid atât de lung, astfel că a fost nevoită să oprească într-un loc nepotrivit pentru a face schimb cu asociata sa. În acel moment, o echipă de Poliție care se afla în zonă, a luat-o la întrebări.

ADVERTISEMENT

„Mașina este foarte mare și ocupă foarte mult loc. Eu nu sunt obișnuită să conduc un dric și, la un moment dat, am oprit într-un loc să fac schimb cu partenera mea, Gabriela. Am rugat-o pe ea să se așeze la volan.

Până mă obișnuiesc cu Cadillacul. Atunci, au venit și agenții de poliție. S-au uitat la autoturism, ne-au pus câteva întrebări și au văzut că totul era în ordine. Am stat puțin de vorbă, ne-au spus că e frumoasă mașina.

ADVERTISEMENT

Și apoi am plecat. Nimc mai mult”, a declarat Anamaria Prodan pentru wowbiz.ro, după ce a fost surprinsă la volanul unui dric. Gabriela Lucuțar este cea care s-a ocupat și de pomana festival pe care impresara a făcut-o anul acesta în memoria mamei sale. 

ADVERTISEMENT