Sport

Anamaria Prodan și Helmuth Duckadam, premiați la Gala Performanței și Excelenței. Dan Alexa a fost ales cel mai bun antrenor al generației tinere. FOTO

08.11.2019 | 10:21
Anamaria Prodan si Helmuth Duckadam premiati la Gala Performantei si Excelentei Dan Alexa a fost ales cel mai bun antrenor al generatiei tinere FOTO
ADVERTISEMENT

Gala Performanței și Excelenței a ajuns în acest an la cea de-a noua ediție consecutivă, iar Anamaria Prodan, Helmuth Duckadam și Dan Alexa au fost premiații din sport la evenimentul care dorește să aducă recunoaștere acelor personalități publice care s-au remarcat pe parcursul anului. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Anamaria Prodan e femeia anului 2019 în România!

Anamaria Prodan, agentul mai multor jucători importanți din România, a primit trofeul pentru “Femeia anului 2019 în România”. Aceasta a fost apreciată pentru succesul avut în impresariat sportiv și originalitate în televiziune. De partea cealaltă, Duckadam a primit premiul pentru cea mai bună linie de echipament sportiv, după ce a scos la vânzare mai multe produse care au semnătura “Eroului de la Sevilla” și logoul HD86.

ADVERTISEMENT

Totodată, Dan Alexa a fost și el apreciat pentru performanța sa ca antrenor principal, chiar dacă și-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu la începutul lunii octombrie și e liber de contract. Tehnicianul a primit premiul pentru “Cel mai bun antrenor al generației tinere”, o recunoaştere a calităţilor de “A1”, în ciuda problemelor pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă la formaţia giurgiuveană.

Premiul câștigat de Anamaria Prodan la Gala Performanței și Excelenței 2019

Ce personalități au fost nominalizate la Gala Performanței și Excelenței 2019

Printre personalitățile nominalizate în cadrul Galei Performanței și Excelenței 2019 se află:  Helmut Duckadam, Andreea Marin, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Corina Chiriac, Naţionala de tineret a României U21, Mirela Vaida, Constantin Cotimanis, Anamaria Prodan Reghecampf, Iuliana Tudor, Kira Hagi, Cătălin Botezatu, Simona Pătruleasa, Andreea Bănică, Dan Alexa, Carmen Brumă, Andreea Antonescu, Beatrice Rancea, Andreea Balan, Nicusor Stan, Iuliana Pepene, Radu Buzaianu si Razvan Zamfir şi mulţi alţii.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a decis să plece de la PRO TV, chiar dacă avea un mare succes cu emisiunea Gospodar fără pereche. Aceasta a decis să se retragă pentru un moment din lumina reflectoarelor pentrua petrece mai mult timp liber alături de familie. „Nu mai am cum. Intru în perioada de transferuri la fotbal și trebuie să am timp să şi muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc”, a spus Anamaria Prodan la  Pro TV.