Fotbal intern

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întors în România: „Am aşteptat două săptămâni să fie plin un avion”

27.05.2020 | 13:56
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sau intors in Romania Am asteptat doua saptamani sa fie plin un avion
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întors în România după ce au fost blocați în Dubai în timpul pandemiei de coronavirus. Totuși, impresara a mărturisit că pandemia nu i-a afectat munca, aceasta folosind foarte des telefonul mobil pentru a ține legătura cu jucătorii și cu diverse cluburi.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întors în România

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au povestit prin ce au trecut pentru a ajunge din Dubai în România, pandemia de coronavirus dându-le toate planurile peste cap, în privința călătoriilor:

ADVERTISEMENT

Cum să fie perioada asta pentru mine? E greu, pentru că nu poţi să călătoreşti. În legătură cu meseria mea de impresar, vorbim la telefon, totul e ok. Dar cu plecatul a fost mai greu. 

Noi chiar am aşteptat ca această cursă să se facă, să se umple un avion, ca să putem veni în ţară. Am aşteptat două săptămâni să fie plin un avion”, a spus impresara pentru TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan știe de ce Ionuț Negoiță nu va vinde Dinamo

Impresara Anamaria Prodan știe motivele pentru care Ionuț Negoiță nu va vinde Dinamo, dar a anunțat că este interesată să cumpere un club de fotbal: „Cred că Dinamo nu o să aibă probleme, nu o să meargă în Liga 4. Cineva trebuie să vină cu bani lângă clubul ăsta.

Trebuie bani mulți, într-adevăr, nu e o joacă, dar se va găsi cineva. Mi-e greu să cred în asta, că suporterii pot ține un club ca Dinamo. E o chestie de moment”.

ADVERTISEMENT

 „Am vorbit de foarte multe ori pentru Dinamo, dar de fiecare dată apar lucruri în presă și e o mare problemă. Când lucrurile astea apar în străinătate, că s-au certat, că fiecare parte declară altceva, e normal să există ezitări.

Mă gândesc să cumpăr un club de fotbal!”, a mai spus Anamaria Prodan.