ADVERTISEMENT
Life

Anamaria Prodan și Reghecampf, fotografii de colecție de la începutul relației lor. Cum arătau cei doi

Autor: Mioara Ciuta | 29.06.2020 | 15:13
Anamaria Prodan și Reghecampf, fotografii de colecție de la începutul relației lor. Cum arătau cei doi
Deși au trecut 12 ani de la mariajul lor, Reghe și Prodanca se iubesc la fel. Ce-i drept, antrenorul a albit puțin, însă soția lui a rămas neschimbată

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt împreună de 12 ani, timp în care niciun scandal nu i-a făcut să se despartă.

ADVERTISEMENT

Familia Reghe-Prodan a trecut prin multe episoade atât de bucurie, cât și de tristețe, iar aici facem referire la scandalul cu Dan Alexa, dar și moartea prematură a Ionelei Prodan.

După toate încercările la care au fost supuși, ”impresara” de fotbaliști și antrenorul se laudă cu relația lor longevivă, iar pentru asta au postat câteva imagini în care apar în diferite perioade ale vieții, în special de când au început să fie împreună.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Reghecampf, tineri și neliniștiți

Atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghemcapf activează în domeniul fotbalului, pasiune pentru un domeniu care poate a ținut și flacăra iubirii aprinsă. Vedeta TV se mândrește cu soțul ei pe rețelele de socializare și își amintește cu nostalgie de vremurile în care erau la începutul relației.

 

View this post on Instagram

 

Viața noastră in imagini 🥰🥰🥰#hubbylove❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Ambii vin din relații de cuplu eșuate, Reghe a fost căsătorit și are un băiat de 18 ani, iar Anamaria Prodan 2 fete din mariajul cu Tibi Dumitrescu, fost baschetbalist, meserie pe care a îmbrățișat-o și Sarah, fiica lor cea mare.

ADVERTISEMENT

Pentru că familia Reghe-Prodan a fost mereu legată de fotbal, cei doi au fost mai tot timpul împreună, în special la meciuri sau chiar și la antrenamente. De altfel, Anamaria Prodan este cea care s-a ocupat de aducerea unor fotbaliști noi pentru anumite echipe importante din România.

Reghe și Prodan, la începutul relației, pe vremea când vedeta TV încă purta coafura care a consacrat-o
Reghe și Anamaria Prodan, la începutul relației, pe vremea când vedeta TV încă purta coafura care a consacrat-o

Prima femeie impresar din România

Fiica Ionelei Prodan  fost, inițial, jurnalist sportiv. Ea a publicat, în anii ’90, pentru „Ciao!”, „Indiscret” și „Ora”. A cochetat de-a lungul timpului și cu televiziunea, prezentând mai multe emisiuni, ori a participat ca invitată. De altfel, ea a fost prima femeie din România cooptată în echipa emisiunii ”Procesul etapei”, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

❤️❤️❤️#hubbylove❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on


Anamaria Prodan a fost căsătorită între 1998 și 2007 cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu, cu care are două fete Rebecca (n. 1999) și Sarah (n. 2000), pe care le-a născut în New Jersey, Statele Unite. Pe data de 14 iunie 2008 s-a căsătorit în Las Vegas cu Laurențiu Reghecampf, pe atunci fotbalist, iar pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!