Sport

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, detalii de culise de la întâlnirea de gală cu cel mai puternic om din WBC: „Ne-a pus la dispoziție tot”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au înființat o promoție de box, care și-a desfășurat prima gală la Craiova. Luni însă cei doi au ajuns până în Mexic pentru a vorbit cu cel mai important om din WBC.
09.07.2024 | 17:00
Anamaria Prodan și Ronald Gavril, detalii de culise de la întâlnirea de gală cu cel mai puternic om din WBC
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și pugilistul Ronald Gavril au mers la nivelul următor în lumea boxului, după ce au dat viață promoției Gavril&Prodan Promotions. Prima gală a acestei promoții a avut loc în luna mai a acestui an.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, detalii de culise de la întâlnirea de gală cu cel mai puternic om din WBC: „Ne-a pus la dispoziție tot”

Ronald Gavril și-a trecut în cont a 25-a victorie la profesioniști și a cucerit centura WBC Latino în Gala Boxing Fighting Championship de la Craiova. Acum, alături de Anamaria Prodan, a mers direct în Mexic, la sediul WBC.

ADVERTISEMENT

Mauricio Sulaiman, președintele WBC (World Boxing Council), a realizat un podcast cu Anamaria Prodan și Ronald Gavril chiar la sediul organizației pe care o conduce. Podcastul se numește BoxCast, iar FANATIK a aflat detalii de culise direct de la Ronald Gavril.

„Am fost invitați la podcastul domnului președinte, în Mexico City, am vorbit despre promoția pe care am deschis-o în România și am explicat intențiile noastre de a ridica boxul din România la nivel mondial.

ADVERTISEMENT

Am mai vorbit despre meciul din România, unde am câștigat titlul WBC Latin, am mai vorbit despre sănătate. Ne-a primit foarte frumos, ne-a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie să fim confortabili și să vizităm orașul. Pregătim surprize pentru boxul Romanesc”, a declarat Ronald Gavril pentru FANATIK.

„Este o onoare pentru noi să punem România pe harta boxului internațional. Compania Gavril&Prodan Promotions este mândră să colaboreze cu WBC pentru a aduce meciuri spectaculoase și pentru a promova boxul românesc la nivel internațional”, a mai spusRonald Gavril.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar și Mauricio Sulaiman a anunțat pe pagina personală de Instagram că i-a avut invitați la podcastul BoxCast pe Anamaria Prodan și Ronald Gavril, cei doi care, pe lângă faptul că au înființat o promoție de box, formează și un cuplu în viața de zi cu zi.

Gala Boxing Fighting Championship de la Craiova, prima pentru Anamaria Prodan ca promotor!

Anamaria Prodan (51 de ani) a debutat ca promotor în box cu Gala Boxing Fighting Championship, care a avut loc în Sala Polivalentă din Craiova. A investit în eveniment aproximativ 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan continuă să rămână și agent FIFA, dar să dețină și o academie de fotbal, Prodan&Iancu Academy, și o echipă de minifotbal, MFC Ploiești, dar și o echipă de old boys, Prodan&Iancu.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero...
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero taxe pe afaceri
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru...
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață, căsătorit fiind, «moartele de foame» prin Dubai''
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!