Life

Anamaria Prodan, un nou proces în plin divorț de Laurențiu Reghecampf: “Mă bat cu oricine de pe mapamond”

În plin divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan vorbește despre noul proces pe care îl are, dar și despre speculațiile despre bărbații din viața ei.
25.03.2022 | 13:18
Anamaria Prodan un nou proces in plin divort de Laurentiu Reghecampf Ma bat cu oricine de pe mapamond
Anamaria Prodan vorbește despre divorțul de Laurențiu Reghecampf, speculațiile cu privire la bărbații din viața ei, dar și despre procesele pe care le are cu antrenorul Craiovei / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan este, din nou, plecată în Dubai, loc în care, susține ea, se ocupă de afaceri care să îi asigure luxul de care are nevoie. Doar că, în ultima vreme, a tot fost văzută în compania unui bărbat despre care s-a speculat că i-ar fi iubit și că și-ar petrece nopțile împreună.

Anamaria Prodan, val de procese în plin divorț de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan pare să fie ținta unui adevărat val de procese. Astfel, zilele trecute, impresarul a câștigat în fața lui Laurențiu Reghecampf un proces în care i se cerea să retragă articolele considerate defăimătoare.

ADVERTISEMENT

”Nici măcar nu mă mai interesează procesele, avocatul meu se ocupă de absolut tot. Sunt liniștită, fericită, îmi văd de viața mea, nu mă interesează nici dacă îmi vor fi deschise 1.000 de procese.

Ceea ce au decis magistrații în acel proces, în procesul cu privire la acea ordonanță în care mă obliga pe mine să scot nu știu ce din presă, nu mă interesează deloc subiectul, am fost și eu doar informată de avocatul meu că am câștigat”, a precizat Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Anamaria e acum în fața unui nou proces, în care reclamantul este anonimizat, care privește o acțiune în răspundere delictuală – probabil fiind vorba de calomnie -, iar termenul a fost anunțat pentru aprilie. Contactată de FANATIK, Anamaria Prodan ne-a mărturisit că nu știe despre ce este vorba și că trebuie să își consulte avocatul pe acest subiect.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan, încă un proces. Reclamantul e anonim / Foto: Captura portal.just.ro

”Aștept să vedem despre cine e vorba, ce noutate e. Poate este vreo `wanna be vedetă` de este un proces la secret (râde, n. red.).  Mă știe mapamondul tot. Și unde locuiesc știu mulți, mai ales cei ce mă dau în judecată. Aștept cu nerăbdare, dar m-am relaxat total. Acum pot să lupt și sunt mai puternică decât am fost vreodată. Mă bat cu oricine de pe mapamond”, anunță, războinică, Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Ce spune Anamaria Prodan despre bărbatul secret cu care își petrece timpul

După ce s-a speculat că Anamaria Prodan și-ar petrece nopțile în compania unul bărbat de origine arabă, putred de bogat, impresarul a explicat, pentru FANATIK, cum ar sta, de fapt, lucrurile. Fără să ascundă vreodată faptul că vrea să își refacă viața, Anamaria a precizat că, momentan, nu își pune problema unei relații.

”Aștept să se finalizeze divorțul, iar apoi îmi voi vedea de viață, așa cum merit și cum trebuie să o fac. Nu mă voi ascunde, îmi voi asuma totul atunci când va fi momentul. Dar acum nu se pune problema, copiii mei nu vor vedea pe altcineva în casă, acum, cât sunt încă măritată legal.

ADVERTISEMENT

Pozele acelea (cu un bărbat de origine arabă, din spate, și care au provocat suspiciuni, n. red.) sunt la birou, o prietenă mi-a făcut o poză, nici vorbă să fie de acasă, nici vorbă să fie vreun bărbat care să stea la mine în casă”, ne-a precizat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan, alături de bărbatul de origine arabă, în fotografia care a declanșat un adevărat val de speculații pe tema subiectului relației dintre ei / Foto: Instagram

Cu toate acestea, chiar dacă neagă că ar avea o relație, Anamaria Prodan își lasă loc de… ”manevră” când vine vorba de pasiuni, de bărbați și de subiectul sentimentelor pe care le-ar nutri în mare secret.

”Sunt foarte fericită și liniștită. Sunt mai fericită și mai relaxată ca niciodată. Sunt îndrăgostită de copiii mei, de toți cei din jurul meu, de prietenii mei”, spune, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, atacuri dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Aflată în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan pare decisă să dea lase în urmă perioada petrecută alături de antrenorul Craiovei. Dar, ne-a explicat impresarul, asta nu înseamnă că uită ceea ce ea numește a fi trădarea viitorului fost soț.

”Să nu uitați niciodată că mă numesc Anamaria Prodan și sunt omul care a creat construit, inventat și luptat pentru tot ceea ce ați văzut în toți acești ani referitor la imaginea noastră ca familie, fericire, avere, demnitate, mândrie, etc.

Asta până când pe Reghecampf l-au trădat frustrările, și-a dat arama pe față și s-a făcut de râs pe plan național și internațional. Eu și copiii mei azi suntem atât de fericiți încât tot ce vine din lumea lui Reghecampf este prea jos ca noi să ne mai deranjăm. Ne uităm doar spre viitor”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT