Fotbal intern

Anamaria Prodan va candida la șefia LPF: „Doar Gigi Becali nu mă va vota!”

03.05.2020 | 20:15
Anamaria Prodan va candida la sefia LPF Doar Gigi Becali nu ma va vota
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a mărturisit că se pregătește să candideze la șefia LPF, acolo unde vrea să-l detroneze pe Gino Iorgulescu, actualul șef de la Ligă. Impresara este sigură de victorie și crede că Gigi Becali va fi singurul care nu o va vota.

Anamaria Prodan candidează la șefia LPF

Anamaria Prodan vrea să candideze la șefia LPF și a anunțat că este sigură că va scrie istorie dacă va reuși ceea ce își propune: „Eu aș putea să conduc orice, eu m-am născut lider. Eu dacă intru în politică fac o carieră ca în fotbal. Mă gândesc să candidez la șefia LPF.

ADVERTISEMENT

În 2006, când am intrat în fotbal, am spus că într-un an voi face istorie și am semnat cei mai importanți jucători. Și acum dacă intru în politică vă asigur că pot schimba totul”.

„Nu va fi o surpriză dacă voi fi pe lista candidaților la șefia LPF. Eu sunt imprevizibilă, vă puteți aștepta la orice. Pe mine mă iubește toată lumea, chiar dacă Gigi Becali spune că femeile nu conduc.

ADVERTISEMENT

Probabil că doar Steaua nu mă va vota. Fiecare om pe care l-aș alege alături de mine ar fi cel mai bun pe domeniul lui. Nu va merge pe nepotisme sau pe alte criterii.

Legat de 18 echipe, cred că cei care vor asta o fac doar pentru voturi. Trebuie făcută o analiză atentă, să vedem dacă e benefic”, a mai spus impresara.

ADVERTISEMENT

„Cei de la LPF bâjbâie!”

„Cei de la Ligă bâjbâie prin întuneric. Nu sunt pregătiți. Se aruncă cu pieptul înainte. Nefiind pregătiți, nu fac decât să aducă panică.

Dacă mergem în magazin și intrăm câte 100 în același timp, nu e același lucru dacă mă duc și mă antrenez cu 12 jucători? Au refulat și jucătorii de la Steaua, au dreptate”, a continuat Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii vor să se înceapă campionatul. Mi se pare că se blochează viața acum. În România, oamenii vor ajunge să moară de foame, nu de coronavirus. Mi-aș dori ca Liga și ministerele să se pună la masă și să ajungă la o înțelegere.

Liga e depășită. Îmi e foarte drag Gino Iorgulescu, dar eu cred că e copleșit de problemele personale pe care le are. Nici nu a avut lângă el oameni pregătiți pentru a-l ajuta. Te joci cu banii oamenilor, cu banii cluburilor”, a încheiat impresara.

ADVERTISEMENT