Fotbal intern

Anamaria Prodan vrea să candideze la șefia FRF: „Mă văd președintele tuturor”

05.04.2020 | 17:57
Anamaria Prodan vrea sa candideze la sefia FRF Ma vad presedintele tuturor
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a anunțat că ia în calcul să candideze pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal.

Anamaria Prodan vrea să ajungă președintele FRF

Răzvan Burleanu a câștigat fără drept de apel ultimele alegeri pentru președinția FRF, în 2018, cu 168 de voturi, față de cele 78 obținute de Ionuț Lupescu.

ADVERTISEMENT

În ciuda victoriei categorice obținute de Răzvan Burleanu în urmă cu doi ani, Anamaria Prodan a anunța că ia în calcul să candideze pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal.

Normal că mă văd şi preşedintele Federaţiei, şi preşedintele tuturor mă văd! Ştiu ce pot şi cât pot. Şi ştiu cât de corectă sunt, pentru că despre asta e vorba.

ADVERTISEMENT

Un om care se îmbogăţeşte peste noapte nu ştie săracul, îi cad banii din mână, nu ştie ce să facă cu ei.

Cât de repede i-a primit, tot atât de repede se dizolvă, nu ştie ce să facă cu ei. Dacă nu ai creier, nu ai management în cap să ştii ceva, nu ai cum să ai succes”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Sport.

ADVERTISEMENT

Următoarele alegeri, peste doi ani

Pentru a spera la un loc în fruntea Federației Române de Fotbal, Anamaria Prodan mai are de așteptat cel puțin până în 2022, când sunt programate următoarele alegeri.

Actualul președinte al FRF, Răzvan Burleanu, a câștigat precedentele două scrutine.

În 2014, Burleanu l-a învins pe Vasile Avram, în turul doi, cu 113 voturi obținute, față de 58 ale fostului șef de la CCA, în timp ce în urmă cu doi ani Ionuț Lupescu a pierdut fără drept de apel în fața actualului președinte FRF, 78 de voturi la 168.

ADVERTISEMENT