Life

Anamaria Prodan vrea să dea lovitura cu o nouă afacere. Despre ce este vorba: ”Vine în curând!”

Anamaria Prodan vrea să dea lovitura cu o nouă afacere. Pe rețelele sociale, impresara a anunțat despre ce este vorba. Domeniul o pasionează foarte mult.
21.08.2022 | 17:37
Anamaria Prodan vrea sa dea lovitura cu o noua afacere Despre ce este vorba Vine in curand
Anamaria Prodan vrea să dea lovitura cu o nouă afacere. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a anunțat o nouă afacere cu care vrea să dea lovitura. Este vorba despre un domeniu care o pasionează foarte mult.

Anamaria Prodan vrea să dea lovitura cu o nouă afacere

Încă soția lui Laurențiu Reghecampf a investit în criptomonede, dar și într-un magazin de băuturi alcoolice. Anamaria Prodan are noi planuri de afaceri, pe care le-a dezvăluit celor care o urmăresc în mediul online.

ADVERTISEMENT

Este cunoscut faptul că Anamaria Prodan are o pasiune pentru bijuteriile de lux. Aceasta deține brățări, ceasuri și inele în valoare de sute de mii de euro, iar acum va face din pasiunea ei o afacere.

Pe rețelele sociale, vedeta a postat mai multe imagini în care are mâinile pline cu bijuterii de lux.

ADVERTISEMENT

“Vine în curând! Noua colecție de bijuterii. Confidence by Anamaria Prodan.”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginilor postate pe Instagram.

În secțiunea de comentarii, impresara a fost felicitată de câțiva internauți.

Anamaria Prodan a primit un inel de ziua ei

Recent, Anamaria Prodan primit un inel de diamante, pe care l-a dezvăluit și urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, vedeta a apărut tot mai des alături de bărbatul care pare să o facă fericită.

Anamaria Prodan s-a afișat de mai multe ori în Dubai, dar și în mediul online alături de medicul de origine arabă, Ibrahim Ashary, pe numele său.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan a vorbit despre relația sa, însă nu a vrut să ofere prea multe detalii în legătură cu acest subiect. În plus, vedeta nu a spus dacă inelul primit este unul de logodnă sau nu.

“Nu vreau să comentez nimic. Viața mea e doar a mea. Orice aș avea sau nu aș avea, de acum încolo nu mai vreau să aud nimic, de nimeni.

Vreau doar să fiu liberă, eu și copiii mei, să nu mai fiu legată de niciun Reghecampf, să nu ni se mai alăture numele nostru de al lui. Atât!”, a declarat impresara pentru FANATIK.

Pe contul său de Instagram, medicul de origine arabă a postat o imagine alături de Anamaria Prodan, fiind destul de apropiați.

La descrierea fotografiei, Ibrahim Ashary a scris doar “Us (n.r. Noi)”, alături de o inimioară, semn că între cei doi ar putea fi ceva serios.

ADVERTISEMENT