Life

Anamariei Pantaze îi merge de minune după ce a câștigat Românii au Talent! Surpriza de proporții pe care „Croitoreasa” le-a făcut-o fanilor

04.07.2020 | 16:34
Anamariei Pantaze ii merge de minune dupa ce a castigat Romanii au Talent Surpriza de proportii pe care Croitoreasa lea facuto fanilor
La un an după ce a triumfat în finala Românii au Talent, Ana Maria Pantaze a lansat prima ei melodie. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

În iunie 2019, Ana Maria Pantaze cucerea o țară întreagă cu vocea ei de privighetoare și reușea să câștige marele premiu în finala sezonului 9 a emisiunii Românii au Talent. A trecut mai bine de un an de atunci, iar „Croitoreasa”, așa cum singură s-a prezentat în momentul în care a urcat timidă pe scenă se bucură de un real succes.

Nici nu avea cum să fie altfel, în condițiile în care a încasat nu mai puțin de 120.000 de euro, bani pe care a promis că îi va investi în cel mai arzător vis al său, acela de a-și construi o carieră demnă de cele mai mari staruri ale muzicii internaționale.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă drumul e lung, tânăra nu are de gând să renunțe și chiar a făcut un prim pas extrem de important, oferindu-le fanilor săi „Visuri la cornete”. Vorbim despre piesa lansată de curând și al cărui videoclip a strâns deja mii de vizualizări pe Youtube.

Ana Maria Pantazie nu renunță la visul de a-și clădi o carieră în lumea muzicii. Câștigătoarea Românii au Talent 2019 a lansat prima sa piesă

Deși nu poate rivaliza deocamdată cu cifrele înregistrate de cei mai cunoscuți artiști români ai momentului, „Croitoreasa” este convinsă că piesa va ajunge în cele din urmă la inimile fanilor săi. Mesajele primite, însă, pe rețelele de socializare nu sunt tocmai promițătoare, în condițiile în care prietenii virtuali susțin că melodia nu i se potrivește deloc.

ADVERTISEMENT

Delicată, cum ești, nu ai putut refuza piesa…Păcat, că este mult sub potențialul tău! Este ștearsă, fără valoare muzicală!”, „Mai încearcă, de data asta nu ai reușit. Știm că poți mai mult” sau „Au reușit să te strice și pe tine. Păcat de vocea aia minunată pe care o ai” sau „Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar nu ți se potrivește deloc”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Cum a reușit să triumfe în finala Românii au Talent

Chiar dacă nu mai urcase niciodată pe o altă scenă în afară de cea de la clubul de karaoke la care și-a descoperit talentul, Ana Maria Pantaze l-a impresionat pe Mihai Petre cu vocea sa cristalină și chiar a reușit să obțină un Golden Buzz din partea dansatorului. Nu e deloc puțin lucru, având în vedere că vorbim despre cel mai exigent dintre membrii juriului.

ADVERTISEMENT

Putere! Asta am simțit aseară (n.r. vineri, 31 mai). Și am simțit-o prin toți porii. V-am simțit pe toti alături de mine și asta m-a ajutat să fiu prezentă și să dau totul.

Când le-am spus celor din familie că aş vrea să mă duc la un concurs mi-au spus că ar fi bine să stau liniştită: te duci să te faci de râs, să te vadă toată lumea la televizor.

ADVERTISEMENT

Am simțit că este responsabilitatea mea să nu vă dezamăgesc, că este responsabilitatea mea să vă reprezint pe voi și trăirile voastre. Mă înclin de milioane de ori și vă mulțumesc de tot atâtea ori” , a declarat „Croitoreasa” la scurt timp după marea finală.

ADVERTISEMENT