Life

Anastasia Lazariuc, secrete de frumusețe la 69 de ani! La ce trucuri apelează pentru o siluetă de invidiat

La ceas aniversar, Anastasia Lazariuc a dezvăluit secretele ei de frumusețe. Artista împlinește astăzi, 6 iulie, 69 de ani și ne-a dezvăluit cum își menține silueta, dar și pielea sănătoasă.
06.07.2022 | 16:20
Anastasia Lazariuc secrete de frumusete la 69 de ani La ce trucuri apeleaza pentru o silueta de invidiat
Anastasia Lazariuc arată de senzație la 69 de ani. Îndrăgita interpretă ne-a dezvăluit câteva din trucurile sale de frumusețe. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Anastasia Lazariuc își sărbătorește ziua de naștere. La 69 de ani, celebra interpretă arată senzațional și spune că acest lucru se datorează unei gene bune, dar și a faptului că are grijă de ea. Fosta soacră a lui Ion Ion Țiriac are o siluetă de adolescentă și mărturisește că secretul constă în alegerea unor alimente sănătoase.

Anastasia Lazariuc a împlinit 69 de ani. Fosta soacră a lui Ion Ion Țiriac dezvăluie secretele ei de frumusețe

Anastasia Lazariuc a început ziua cu zâmbetul pe buze. Artistă fericită și mamă împlinită, cântăreața a fost felicitată încă de la primele ore de cei dragi.

ADVERTISEMENT

La ceas aniversar, cântăreața de peste Prut ne-a dezvăluit că cele mai frumoase aniversări au fost cele în care a avut-o alături pe mama sa.

”Am primit foarte multe telefoane și mesaje de felicitare. Le mulțumesc tuturor! Fiecare zi de naștere este aparte, dar cele mai frumoase aniversări erau cele alături de mama, când trăia, alături de cei care mi-au dat viață, m-au educat, ajutat, protejat…

ADVERTISEMENT

Fiecare etapă vine cu surprize. Sigur că vârsta de 18 ani nu se compară cu nimic, dar toate etapele din viața noastră sunt frumoase, dacă știm să le primim, să le calculăm și să le acceptăm. Toate sunt calculate de Dumnezeu”, a declarat, pentru FANATIK, Anastasia Lazariuc.

Anastasia Lazariuc folosește măști pe bază de produse naturiste

De altfel, artista ne-a dezvăluit și secretele ei de frumusețe. Anastasia Lazariuc este de principiu că frumusețea vine din interior. Cu toate acestea, artista, care la 69 de ani își păstrează un fizic de adolescentă, are grijă la ceea ce consumă și se întreține cu produse naturale. Interpreta mănâncă numai fructe și legume, iar corpul, părul și fața le îngrijește cum știe mai bine, cu miere, uleiuri naturale, dar și zaț de cafea, gălbenuș de ou sau iaurt.

ADVERTISEMENT

”Mierea este binevenită oricând și este bine ca fiecare să o avem în casă. Eu o folosesc pentru față, dar și pentru cap. O amestec cu gălbenuș de ou, iaurt. Compoziția aceasta este foarte bună și pentru ten, cât și pentru păr.

Tot ce este natural este bun și sănătos pentru organismul nostru și pentru tot ceea ce înseamnă îngrijire. Și zațul de cafea este la fel de bun, dacă îl folosim pentru întreținere. Eu pun în el, ca și în mierea cu gălbenuș de ou sau iaurt, și niște ulei de argan sau ulei de măsline presat la rece”, a mai dezvăluit Anastasia Lazariuc.

ADVERTISEMENT

Uleiul de măsline, apa și sucurile naturale, secretul siluetei Anastasiei Lazariuc

Artista consumă lichide multe și spune că nu vrea să audă de sucurile acidulate. Apa și sucurile naturale sunt întotdeauna incluse în regimul ei și nu consumă deloc băuturi carbogazoase.

”Uleiul de măsline este foarte bun și la salate de crudități, fie să iei o linguriță pe stomacul gol. De asemenea, trebuie să bem foarte multe lichide, să ne hidratăm, apă și sucuri naturale”, a mai declarat interpreta Anastasia Lazariuc, pentru FANATIK. 

Pentru păr, artista mai are și alte trucuri. După ce se spală cu șampon, Anastasia Lazariuc se limpezește cu ceai. Spune că în copilărie și în tinerețe folosea o infuzie de ceai din frunze de nuc sau apă cu oțet, pentru ca podoaba capilară să fie mătăsoasă.

”Mă clătesc cu ceai. Dar țin minte că în copilărie, dar și mai târziu mă clăteam cu ceai din frunze de nuc sau cu apă și oțet. Face părul mai mătosos. În plus toate întăresc firul de păr”, susține Anastasia Lazariuc.

Este bunică pentru patru nepoți

Anastasia Lazariuc are patru nepoți, două nepoate din partea fiului, Andrei, iar de la fiica ei, Ileana are doi nepoți.

Recent, artista și-a lansat cartea ”Privighetoarea din vis”. Artista a așteptat doi ani, timp în care a fost pandemia, să își poată prezenta volumul care a văzut lumina tiparului la Chișinău. Lansarea a avut loc în luna mai în Capitala Republicii Moldova. Tot atunci a ajuns la mormântul părinților săi, după doi ani de zile. Cartea autobiografică a fost scrisă de Elena Răileanu, iar interpreta a rememorat în acest volum anii copilăriei, dar a povestit și despre viața și cariera sa. A mai dezvăluit și cum s-a îndrăgostit de Gheorghe Crigănuță, bărbatul care a dus-o la altar și care i-a făcut o viață grea.

ADVERTISEMENT