Life

Anastasia Lazariuc, detalii despre divorțul dintre Ileana Lazariuc şi Ion Țiriac Jr. Ce s-a întâmplat, de fapt

05.10.2020 | 16:04
Anastasia Lazariuc detalii despre divortul dintre Ileana Lazariuc si Ion Tiriac Jr Ce sa intamplat de fapt
Anastasia Lazariuc, detalii despre divorțul fiicei sale, Ileana, de Ion Țiriac Jr. Sursa foto: avantaje.ro
ADVERTISEMENT

Anastasia Lazariuc oferă noi detalii despre divorțul fiicei sale, Ileana, de Ion Țiriac Jr.! Cântăreața a declarat că se aștepta ca legătura Ileanei cu fiul magnatului să ia sfârșit.

Mai mult, artista a susținut-o pe fiica ei în această decizie, așa cum relatează libertateapentrufemei.ro. Cântăreața din Republica Moldova a trecut printr-o astfel de experiență și a înțeles-o pe fiica ei.

ADVERTISEMENT

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr. s-au căsătorit în 2009 după o relație lungă. Mama fetei a ajutat-o să facă față situației și să o încurajeze să meargă mai departe.

Anastasia Lazariuc, detalii despre divorțul fiicei sale

Anastasia Lazariuc a declarat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță că a înțeles-o pe deplin pe Ileana cu privire la decizia luată, mai ales că ea însăși a trecut printr-un divorț.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a declarat că a știut de divorț încă dinainte să apară în presă și de atunci a fost neîncetat lângă fiica ei. În plus, Ileana este bine acum și își petrece timpul cu cei doi copii.

“Ileana, fiica mea, e bine, e mamă a doi copii. E cea mai frumoasă, pentru că e copilul meu. Ei m-au atenţionat la timp de divorţ, mult mai devreme decât a apărut în presă, eram pregătită, nu am fost luată prin surprindere.” a spus artista în cadrul emisiunii “La Măruță”.

ADVERTISEMENT

Anastasia o îndeamnă pe fiica ei să privească înainte și să meargă mai departe. Este important să rămână în relații bune cu fostul soț, mai ales că au împreună doi copii.

“Pentru că şi eu am trecut printr-o despărţire, am încercat să o încurajez pe Ileana şi să-i spun că nu se termină lumea şi că viaţa merge mai departe. Totul e să rămână în relaţii civilizate.”

ADVERTISEMENT

Despărțirea dintre Ileana Lazariuc și fiul lui Ion Țiriac s-a produs în urmă cu mai mult timp, însă cei doi au preferat să țină acest aspect departe de ochii presei.

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc
Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc. Sursa foto: spynews.ro

Anastasia Lazariuc a spus că are o relație foarte bună cu nepoții ei și chiar o consideră o prietenă.

“Eu cu nepoţii mei mă simt ca o prietenă pentru că tocmai acest lucru mă face să le fiu prietenă şi ei să se comporte cu mine ca cu o prietenă, să-mi spună secretele, să fie sinceri cu mine şi, de ce nu,

pentru mine e a doua tinereţe că, cu siguranţă, în tinereţe, n-am ştiut să acord atâta atenţie copiilor mei şi acum acord atenţie nepoţilor”, a declarat artista în cadrul aceleiași emisiuni.

Anastasia a recunoscut că divorțul de Gheorghe Crigănuță a afectat-o foarte tare. Aceștia au doi copii împreună, pe Ileana și Andrei. Soțul ei avea probleme cu alcoolul și de aceea s-a produs ruptura între ei.

Ileana Lazariuc ți Ion Ion Țiriac și-au unit destinele în vara anului 2009 și au împreună doi copii, Alexandru (12 ani) și Nicholas Noah (11 ani).

Cei doi s-au despărțit cu doi ani înainte să anunțe oficial divorțul, însă au preferat să păstreze discreția.

ADVERTISEMENT