Life

Anastasia Lazariuc și Gheorghe Crigănuță, poveste de dragoste ca-n filme. Ce a povestit artista

Anastasia Lazariuc a dezvăluit cele mai frumoase și mai intime momente pe care le-a petrecut alături de Gheorghe Crigănuță, bărbatul cu care a fost căsătorită prima oară.
30.11.2021 | 15:53
Anastasia Lazariuc si Gheorghe Criganuta poveste de dragoste can filme Ce a povestit artista
Anastasia Lazariuc, detalii despre mariajul cu Gheorghe Crigănuță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară și-a deschis sufletul și a acceptat să vorbească despre povestea de dragoste pe care a avut-o cu tatăl fiicei sale, Ileana Lazariuc.

S-au cunoscut în satul natal din Republica Moldova și au fost colegii de școală. Vedeta a făcut tot posibilul să se împartă între familie și carieră, dar tot a ajuns la divorț.

ADVERTISEMENT

Mariajul dintre Anastasia Lazariuc și Gheorghe Crigănuță, prima dragoste a solistei, a devenit subiect de carte. Cei doi au divorțat în anul 1990, după ce bărbatul a căzut în patima alcoolului.

Anastasia Lazariuc, detalii despre mariajul cu Gheorghe Crigănuță

De atunci, Ghiță a ajutat-o mereu, iar între timp au aflat și prietenele ei și au fost lângă ea, o ajutau la treabă, ca și Ghiță. Când au venit primii bani, Anastasia i-a dat mamei.

ADVERTISEMENT

Pentru prima dată de la moartea tatălui, mama Anastasiei a plâns de bucurie. Cu timpul, artista și-a dat seama că prezența lui Ghiță o face fericită.

Mergeau împreună la școală, la întoarcere, la fel. Mama ei a observat că băiatul se cam învârte pe lângă poarta lor. Nastea și Ghiță erau mereu în gura satului.

ADVERTISEMENT

Satul ba îi însura, ba îi despărțea, apoi iar îi împăca. Așa o frumusețe de flăcău ca Ghiță Crigănuță și o fată ca Nastea Lazariuc, frumoasă, talentată și cumsecade nu puteau să nu fie luați în seamă de săteni.

Ei erau un fel de Romeo și Julieta ai Băcioiului, pe care dragostea i-a unit de când erau copii. Își trăiau povestea lor de dragoste cu toată pasiunea caracteristică tinereții”, se arată în cartea „Privighetoarea din vis”, scrisă de Elena Răileanu, notează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Anastasia Lazariuc și Gheorghe Crigănuță, relație cu final nefericit

Anastasia Lazariuc și Gheorghe Crigănuță au avut împreună doi copii, Ileana și Andrei. Vedeta a mărturisit în urmă cu ceva vreme că nu s-a simțit în siguranță în mariaj.

A fost dragoste la prima vedere, l-a așteptat să se întoarcă din armată, dar din păcate, lucrurile nu au mai funcționat la un moment dat și au ajuns pe drumuri separate.

Ulterior, cântăreața de muzică populară s-a iubit cu regretatul Mihai Constantinescu, artistul care a murit în anul 2019.

ADVERTISEMENT