Sport

Anastasia Potapova, adversara Simonei Halep la WTA Kremlin Cup, asaltată cu mesaje de fani: “Lasă-te de tenis”

Anastasia Potapova este adversara Simonei Halep în turul 1 de la WTA Kremlin Cup, iar jucătoarea de tenis a dezvăluit ce meaje a primit în ultimul timp de la fani.
19.10.2021 | 09:34
Anastasia Potapova adversara Simonei Halep la WTA Kremlin Cup asaltata cu mesaje de fani Lasate de tenis
Anastasia Potapova, adversara Simonei Halep la WTA Kremlin Cup, asaltată cu mesaje de fani: "Lasă-te de tenis"
ADVERTISEMENT

Marţi, după ora 16:30, Simona Halep şi Anastasia Potapova se vor duela în turul 1 al turneului WTA Kremlin Cup. Sportiva din Rusia a primit un wild card pe tabloul principal al competiţiei de la Moscova, însă mulţi fani ai ei îi cer să se lase de tenis şi să înceapă o carieră în modeling.

Mesajele primite de Anastasia Potapova, adversara Simonei Halep la WTA Kremlin Cup

Recent, Anastasia Potapova a dezvăluit mesajele pe care le-a primit de-a lungul timpului. Chiar dacă mulţi i-au transmis să-şi încheie cariera sportivă, jucătoarea de 20 de ani a susţinut că nu este deranjată de ceea ce scriu cei care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

“Se întâmplă deseori să-mi scrie: ‘Lasă-te de tenis. De ce mai joci? Mergi la modeling’. De ce să fiu deranjată? E plăcut, într-un fel. Altfel, oamenii nu văd totul. Poate că uneori se întâmplă ceva în viaţa mea şi nu joc foarte bine.

Poate apar accidentări. Rezultatele vin dacă munceşti şi încerci să dai totul. Nu mă deranjează că-mi spun să mă fac model, chiar deloc”, a spus Anastasia Potapova într-un podcast pentru canalul “Ball Point” de pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a învins-o pe Anastasia Potapova la începutul anului

Simona Halep şi Anastasia Potapova s-au mai întâlnit o singură dată, la începutul anului. În turul 2 de la WTA Gippsland Trophy, românca a învins-o în două seturi, scor 6-4, 6-4.

La turneul din Australia, Simona Halep a ajuns până în sferturile de finală, unde a fost învinsă de Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6.

ADVERTISEMENT

Dacă va obţine calificarea în turul 2 de la WTA Kremlin Cup, Simona Halep va întâlni câştigătoarea meciului Veronika Kudermetova – Oksana Selekhmeteva. Pentru participarea la turneul de la Moscova, fostul număr 1 mondial şi-a asigurat un cec în valoare de 6.650 de dolari.

Anastasia Potapova are două finale WTA pierdute

2018 a fost cel mai bun an pentru Anastasia Potapova, când a obţinut calificarea în două finale. Prima, la WTA Moscova River Cup, a pierdut-o în faţa Olgăi Danilovic, după un meci foarte strâns, scor 5-7, 7-6(1), 4-6.

ADVERTISEMENT

Apoi, la Taşkent Open, Anastasia Potapova a bifat a doua finală pierdută. De această dată, rusoaica a fost învinsă de compatrioata ei, Margarita Gasparyan, la capătul unui meci fără istoric, scor 2-6, 1-6.

În vârstă de 20 de ani, Anastasia Potapova ocupă locul 68 în clasamentul WTA şi se apropie de cea mai bună clasare a ei: poziţia a 64-a, pe care a obţinut-o în iulie 2019. Până în prezent, din tenis, rusoaica a câştigat 1.368.248 de dolari.

La ultimul turneu la care a participat, Astana Open, Anastasia Potapova a ajuns până în sferturile de finală, fiind eliminată de Rebecca Peterson, scor 4-6, 7-6(7), 4-6.

ADVERTISEMENT