Life

Anastasia Soare, mesaj emoționant transmis românilor de Ziua Națională: „Inima mea este tot acolo”

Anastasia Soare, supranumită regina sprâncenelor în Statele Unite ale Americii, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de 1 Decembrie, ziua României.
01.12.2021 | 16:25
Anastasia Soare mesaj emotionant transmis romanilor de Ziua Nationala Inima mea este tot acolo
ADVERTISEMENT

Anastasia Soare este unul dintre numele care a dus numele României cu mândrie peste hotare. Regina sprâncenelor locuiește de mai bine de 30 de ani în Statele Unite, însă sufletul și gândul ei este în continuare la țara ei natală.

Cosmeticiana de succes, pe mâna cărora au ajuns cele mai cunoscute celebrități de la Hollywood, a spus că îi este dor de bucatele tradiționale și că își amintește de momentele petrecute în România de fiecare dată cu drag.

ADVERTISEMENT

Nu poate uita sărbătorile și tradițiile de la noi. De fiecare dată când se apropie Crăciunul, Anastasia se gândește la copilăria ei.

Anastasia Soare e cu inima tot în România

„Vreau să iau acest moment și să vă doresc sărbători fericite. Am plecat de peste 30 de ani din România. Inima mea este de româncă.

ADVERTISEMENT

Mi-e așa de dor să mănânc niște sarmale, murături, mititei. Vă doresc numai bine. Să treceți toată această lună și acest an 2021 cu bine. Să fiți pregătiți de un 2022 plin de bucurii. Vă iubesc și inima mea este tot acolo, în jurul vostru!”, a transmis Anastasia Soare într-un mesaj special difuzat la Teo Show.

Anastasia Soare a reușit să își clădească un adevărat imperiu din îngrijirea sprâncenelor marilor vedete americane.

ADVERTISEMENT

Când a ajuns în State, ea se ocupa de modă, însă i-a atras atenția că americanii acordă prea puțină importanță sprâncenelor. Pasionată și de beauty, femeia a început să-și pună pe picioare propria afacere, iar de mai bine de 30 de ani este recunoscută drept regina sprâncenelor.

A legat relații cu cele mai mari staruri de peste Ocean

„Când am ajuns în America și am început să fac fashion mi-am dat seama ca nimeni nu dădea atenție sprâncenelor. Chiar și eu, când îmi faceam tratamente faciale, îmi pensam sprâncenele și mi-am dat seama ca arătam surprinsă, pentru că le aveam foarte subțiri și arcuite…

ADVERTISEMENT

Și uite așa am început să mă documentez, să caut metode ca să-mi repar sprâncenele. Când am descoperit cum, mi s-a parut că trebuie să împart această experiență cu toată lumea, cu toate femeile”, a mărturisit Anastasia Soare pentru PRO TV.

În acel interviu, vedeta a vorbit și despre celebritățile pe care le-a cunoscut, printre care Oprah Winfrey, Jennifer Lopez și Kim Kardashian.

„Este extraordinar, sunt femei care te inspiră, de la care înveți foarte mult. De pildă, este incredibil să fii în preajma lui Oprah, să stai sa vorbești cu ea și sa-i înțelegi filozofia de viață și cum gândește. Îi spun de fiecare dată. Când îți ating fruntea, parca îmi dai energia să mai fac lucruri și să nu mă opresc”, a adăugat Anastasia.

 

 

ADVERTISEMENT