Life

Anastasia Ursu, cea mai mică concurentă de la Românii au talent. Prin ce a impresionat fetița de 4 ani

01.03.2021 | 23:06
Anastasia Ursu cea mai mica concurenta de la Romanii au talent Prin ce a impresionat fetita de 4 ani
Anastasia Ursu, cea mai mică concurentă de la Românii au talent. Prin ce a impresionat fetița de 4 ani. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Anastasia Ursu i-a impresionat pe cei patru jurați de la „Românii au talent” datorită capacității sale de a reține unele dintre cele mai grele poezii, deși are numai 4 ani. Reacția vedetelor la adresa micuței a fost una cât se poate de neașteptată. 

Micuța de 4 ani și 3 luni știe peste 800 de poezii, multe dintre ele nefiind chiar potrivite vârstei sale. Fetița blondă și gingașă i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la Pro TV, care s-au declarat uimiți de concentrarea și reținerea copilei din Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

Andra, Alexandra Dinu și Andi Moisescu au apreciat enorm numărul fetiței din Chișinău, Florin Călinescu fiind nemulțumit de alegerea poeziei, care este una grea pentru cu copil atât de mic și în plus, are un mesaj mult prea puternic.

Anastasia Ursu, apreciată de jurații de la Românii au talent. Cu ce i-a impresionat

„Anastasia apreciez că un copil de vârsta ta învață poezii așa de grele, dar să știi că tu ești atât de drăguță, încât dacă spui și o poezie de asta super drăguță, uite, «Cățeluș cu părul creț», dacă o spuneai, eu eram la fel de încântată de prestația ta”, a spus Andra.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că Anastasia are poezie pentru orice fel de subiect. Atât a fost necesar ca micuța Anastasia să înceapă să recite o nouă poezie, în timp ce jurații nu știau cum să o mai oprească din recitat.

Momentul a stârnit amuzament în rândul juraților, care nu mai știau cum să reacționeze. L-aș întreba pe maestru ce crede… ”, a adăugat Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

„Florin, ce este, te-ai emoționat de poezii? Am văzut că ai pus capul jos, te-ai emoționat? Ai știut că am să vin? Florin, ești foarte drăguț!”, a fost replica micuței Anastasia.

„Îmi pare rău că părinții și profesorii nu urmăresc această emisiune și continuă să facă lucruri după capul lor și atunci vorbesc pentru ei, nu pentru tine, draga mea”, a fost răspunsul lui Florin Călinescu.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

„Florin, tu trebuie să vorbești pentru mine”, a adăugat fetița de 4 ani.

„Dacă vrei asta, atunci pentru tine vorbesc. La vârsta ta nu poți să spui poezia aia pe care ai spus-o. Toate tragediile despre care vorbeai în poezia aia, nu aparțin vârstei tale. Tu ar trebui să te bucuri de tine, de familia ta, de copilărie, de joacă…

Sunt un miliard de poezii potrivite vârstei tale. Cine ți-a ales această poezie o să suporte aprecierea mea”, a ținut să mai adauge Florin Călinescu.

Anastasia Ursu a stârnit un val de controverse prin intermediul mesajului pe care l-a transmis prin poezie, dar tot a plecat acasă cu patru de „Da”. Copila a trecut direct în semifinală, Smiley mărturisind că este concurentul său preferat de la „Românii au talent”.

„Când vezi o fetiță de patru ani recitând poezii cu o încărcătură emoțională atât de mare, sincer, nu știi la ce să te gândești mai întâi. Să remarci capacitatea ei de a reține textul sau să te întrebi dacă alegerea e potrivită pentru vârsta ei.

De aceea cred că e responsabilitatea noastră, a părinților să îi ajutăm în alegerea textelor și a mesajelor pe care le transmit. Sunt atâtea poezii cu cățeluși, pisici, rățuște pe care le poți spune doar la vârsta asta. Alea grele mai pot aștepta câțiva ani”, a spus la rândul ei Alexandra Dinu.

ADVERTISEMENT