Life

Anastasiia Pokreshchuk, femeia cu cei mai mari obraji. Tânăra își face singură injecțiile

08.07.2020 | 14:30
Anastasiia Pokreshchuk femeia cu cei mai mari obraji Tanara isi face singura injectiile
ADVERTISEMENT

Operațiile estetice sunt la ordinea zilei în rândul vedetelor, dar și alte femei apelează cu încredere la aceste intervenții pentru a fii mai frumoase sau pentru a căpăta mai multă încredere în ele. Este și cazul unei tinere din Ucraina care apelează la o intervenție puțin neobișnuită.

Anastasiia Pokreshchuk este o tânără în vârstă de 31 de ani care a ajuns să fie cunoscută în întreaga lume datorită infecțiilor cu acid hialuronic. Până aici nimic anormal, însă ucraineanca nu visează la buze voluminoase, ci la obraji de dimensiuni uriașe.

ADVERTISEMENT

Femeia a surprins pe toată lumea datorită alegerilor sale, mărturisind că nu merge într-un cabinet pentru a-și face respectivele injecții. Tânăra din Kiev, care postează adesea pe rețelele de socializare, recunoaște că își face singură injecțiile în pomeți.

Femeia cu pomeți uriași. Câți bani a cheltuit Anastasiia Pokreshchuk

Anastasiia Pokreshchuk spune că este conștientă de riscurile la care se supune atunci când își face singură injecțiile cu acid hialuronic, însă explică că și-a luat toate măsurile de precauție necesare. Mai mult decât atât, femeia spune că îi place cum arată și cel mai probabil, nu se oprește aici.

ADVERTISEMENT

„Îmi place cum arăt. Înainte, eram ca un șoricel. Nasul era mult prea mare. Acum, după ce mi-am mărit buzele și pomeții, sunt mult mai frumoasă”, a spus aceasta în emisiunea britanică This Morning, scrie Daily Mail.

Femeia a mărturisit că nu toată lumea este de acord cu operațiile estetice pe care și le-a făcut la nivelul feței. Se pare că mama sa i-a spus de multe ori că nu este bine ce face și chiar a catalogat-o drept „nebună”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, tânăra de 31 de ani se simte foarte bine în pielea sa și spune că injecțiile cu acid hialuronic de la nivelul pomeților au avut un efect pozitiv legat de partea sentimentală.

Cât de periculoase sunt injecțiile cu acid hialuronic făcute acasă

Potrivit sursei citate mai devreme, Anastasiia a cheltuit până în momentul de față 1.600 de lire sterline pentru fiolele cu acid hialuronic și mărturisește că nu se va opri aici.

ADVERTISEMENT

Femeia din Ucraina nu este văzută cu ochi buni de medicii esteticieni care avertizează asupra faptului că există riscuri foarte mari la care se supune.

 

ADVERTISEMENT
Tags: