Sport

Trădătorul Anatoliy Tymoshchuk, distrus de presa ucraineană: „Să le zâmbești celor care ți-au omorât conaționalii este lipsit de umanitate!”

Deja catalogat cel mai mare trădător din fotbalul ucrainean, Anatoliy Tymoshchuk a fost făcut praf de presa din țara natală după ce a sărbătorit titlul cucerit de Zenit St.Petersburg, al cărei antrenor secund este.
04.05.2022 | 11:45
Tradatorul Anatoliy Tymoshchuk distrus de presa ucraineana Sa le zambesti celor care tiau  omorat conationalii este lipsit de umanitate
Anatoliy Tymoshchuk a sărbătorit, exuberant, titlul cucerit de Zenit Sankt Petersburg, și a stârnit din nou mânia presei din țara sa natală. Credit foto: twitter
ADVERTISEMENT

Fost căpitan al naționalei Ucrainei și recordman de selecții, Anatoliy Tymoshchuk nu a ieșit public cu nicio declarație de la începutul războiului declanșat de Rusia în Ucraina. Mai mult, a continuat să lucreze ca antrenor secund la Zenit St.Petersburg.

A fost declarat ”cel mai mare trădător din fotbalul ucrainean”, iar palmaresul i-a fost șters. Tymoshchuk a pus însă din nou paie pe foc, sărbătorind, exuberant, un nou titlu cucerit de echipa pentru care lucrează.

ADVERTISEMENT

”Culmea cinismului: fotbalistul trădător Tymoshchuk a sărbătorit emoțional campionatul din Rusia”, a scris presa ucraineană

Zenit Sank Petersburg a câștigat în ultima rundă din campionatul Rusiei cu 3-1 în fața lui Lokomotiv Moscova. Un succes care i-a permis să obțină, matematic, un nou titlu, cu trei runde înainte de finalul întrecerii.

La finele partidei, jucătorii și staff-ul tehnic au celebrat pe gazon triumful. Între aceștia, și Anatoliy Tymoschuk, antrenorul secund, care nu a fost deloc rezervat în manifestări.

ADVERTISEMENT

”Fostul căpitan al echipei naționale a Ucrainei, Anatoliy Tymoschuk, a fost sincer fericit să sărbătorească noul titlu al lui Zenit Sankt Petersburg în campionatul Rusiei…

După triumful în campionatul național al țării agresoare, Tymoschuk a fost fotografiat cu trofeul, cu zâmbetul pe buze”, a scris TSN.ua.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii precizează, în plus, că fostul internațional ”le-a trimis inimioare suporterilor ruși aflați în tribune”. 

”Să le zâmbești celor care ți-au ocupat țara în timp ce conaționalii tăi sunt omorâți este lipsit de umanitate. Tymoshchuk a fost bucuros să sărbătorească titlul. Imagini cu el sunt pe internet.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al naționalei Ucrainei, care a fost șters din istoria fotbalului ucrainean, nu a uitat să se fotografieze cu trofeul și și-a arătat, într-un final, adevărata față”, au precizat și jurnaliștii de la sport.ua.

ADVERTISEMENT