News

Anca Badiu a căzut într-o DEPRESIE periculoasă după moartea fratelui

Anca Badiu nu poate accepta ideea ca fratele ei, Mircea, s-a stins din viata. Cantareata plange, se consuma si ia cate un pumn de pastile ca sa se calmeze si sa nu faca vreun atac de panica. Mai mult,...
19.08.2015 | 18:36

Anca Badiu nu poate accepta ideea ca fratele ei, Mircea, s-a stins din viata. Cantareata plange, se consuma si ia cate un pumn de pastile ca sa se calmeze si sa nu faca vreun atac de panica. Mai mult, isi petrece ore in sir la biserica discutand cu preoti.

Anca Badiu a trait socul vietii in urma cu mai bine de o saptamana cand a aflat ca fratele ei a fost gasit mort, in Spania, unde se afla in vacanta, in circumstante necunoscute. A facut un atac de panica, a cazut pe scari, a fost salvata de o vecina care a chemat Salvarea. Medicii i-au prescris cantaretei un tratament puternic pentru depresie si au reusit sa o puna pe picioare, cat de cat.

Momentul greu a venit insa abia dupa ce a reusit sa-l aduca pe Mircea, fratele ei, care i-a fost coleg de trupa si a cantat in formatia B Brothers, in tara. Pe Anca a costat-o in jur de 10.000 de euro ca sa aduca trupul neinsufletit al fratelui in tara pentru a fi inmormantat.

“Anca nu s-a simtit bine deloc, a luat medicamente pentru depresie ca sa poata face fata evenimentului. A fost daramata, a fost un soc pentru ea. Era in depresie oricum si cu tratament de la psiholog, dar acum a luat mai multe pastile ca sa poata depasi oarecum momentul. Zilele in care a asteptat sa ajunga trupul fratelui in tara a umblat numai pe la biserici, manastiri. Pe noi, prietenii, ne-a socat, ca a spus ca vrea sa se calugareasca. Nu stiam daca e o reactie de la pastile, daca asta isi doreste. A fost si a discutat cu mai multi preoti care au reusit sa o mai linisteasca putin. Inmormantarea a fost zilele trecute, intr-un cimitir dintr-un sat, unde e ingropata si mama ei. Nici acum nu se simte bine, nu-si poate reveni, desi ia destul de multe pastile. Vom vedea daca se retrage la manastire, daca acolo se simte mai linistita. Ia in continuare tratamentul de depresie si merge la psiholog. Nu poate sta singura, e mereu cineva in preajma ei”, sustin surse din anturajul artistei.

Mircea Badiu a murit la varsta de 43 de ani, cat avea si mama interpretei atunci cand s-a stins. Coincidenta cutremuratoare face ca femeia sa fi murit tot pe 7 august.

Sursă: www.wowbiz.ro