Life

Anca Badiu, detalii despre divorțul dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu. În ce stare este artista de la Class

Anca Badiu, dezvăluiri despre separarea dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu. Cum este cântăreața de la Class în prezent.
18.10.2022 | 00:17
Anca Badiu detalii despre divortul dintre Mihaela Cernea si Costin Craioveanu In ce stare este artista de la Class
Anca Badiu, dezvăluiri despre separarea dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu. Cum este cântăreața de la Class. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața de 43 de ani, care a făcut parte din formația Class, a oferit detalii despre divorțul dintre colega sa de scenă și pictorul bucureștean. În ce stare este artista după ce a semnat actele de divorț de cel care i-a fost partener ani la rând.

Anca Badiu, dezvăluiri despre separarea dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu. Cum este cântăreața de la Class

Anca Badiu și Mihaela Cernea nu au fost numai colege de scenă, ci sunt și prietene foarte bune, mai ales de când cea din urmă a anunțat că se desparte de partenerul de viață, Costin Craioveanu, cu care a devenit mamă de 2 ori.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că îi este ușor acest divorț. Faptul că o leagă atâția ani de Costin, îți dai seama că nu e ușor. Au și copii împreună, dar din ce am simțit-o eu, ea este foarte ok, este bine, plină de viață.

Vreau să îți mai zic că niciunul dintre noi, cei din trupa Class, eu, Florin, Vlad sau Mihaela, nu discutăm despre un scandal sau despre problemele personale, nu ne-a plăcut niciodată să ieșim cu astfel de lucruri în evidență. 

ADVERTISEMENT

Cu Mihaela am vorbit recent. M-a invitat la clubul său pe care l-a deschis în Centrul Vechi, dar eu nu m-am dus. Așa că, mai în glumă, mai în serios mi-a zis că vine după mine cu poliția și mă ia de acasă.

Este o femeie foarte mișto, plină de viață, de care mă leagă multe amintiri frumoase”, a spus Anca Badiu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Anca Badiu, planuri pentru revenirea pe scena muzicală

Anca Badiu a dezvăluit că se gândește tot mai serios să revină în industria muzicală. Cântăreața speră ca până la finalul acestui an să lanseze o piesă împreună cu nepoata sa. Vedeta vrea să atingă succesul pe care și-l dorește.

Fosta componentă a formației Class are numai cuvinte de laudă pentru ruda sa despre care spune că este frumoasă, arată bine și se bucură de o voce superbă.

ADVERTISEMENT