Life

Anca Badiu, dezvăluiri despre divorțul momentului dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu: „Fără foc nu iese fum”

Anca Badiu, fosta solistă a trupei Class, a vorbit despre divorțul dintre Mihaela Cernea și pictorul Costin Craioveanu. Cum privește artista situația.
24.03.2022 | 17:09
Anca Badiu dezvaluiri despre divortul momentului dintre Mihaela Cernea si Costin Craioveanu Fara foc nu iese fum
Anca Badiu, dezvăluiri despre divorțul dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Badiu, fosta colegă de trupă a Mihaelei Cernea de la Class, a vorbit despre divorțul dintre solistă și pictorul Costin Craioveanu. Artista a spus cum privește ea lucrurile, având în vedere că i-a cunoscut pe amândoi, pe vremea în care cântau împreună.

Anca Badiu a făcut dezvăluiri despre divorțul dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu

În ediția de joi, 24 martie, a emisiunii Exclusiv VIP difuzată pe Prima TV, Anca Badiu a făcut dezvăluiri despre felul în care vedea ea divorțul dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu. Fosta solistă a trupei Class a depus săptămâna trecută actele de divorț.

ADVERTISEMENT

Miercuri noapte, pictorul a făcut o serie de acuzații la adresa soției lui. Costin Craioveanu susține că Mihaela Cernea nu spune adevărul și că el nu a lovit-o niciodată.

Anca Badiu a declarat că nu se simte în măsură să vorbească despre cei doi și asta pentru că, după ce ea a părăsit trupa Class, nu au păstrat o relație apropiată. Cu toate acestea, recunoaște că îi pare rău că Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au ajuns la divorț.

ADVERTISEMENT

„Eu știu doar atât, sincer îmi pare rău pentru ei. Ei s-au iubit enorm, s-au respectat. Mihaela este o fată extraordinară. Ea este foarte discretă, nu-i plac scandalurile.

Nu sunt în măsură să vorbesc foarte mult despre ei, pentru că nu mai știu mare lucru. Și nici nu vorbesc, dacă mă întrebi sincer. Și e mai bine așa. Nu vor să dea curs la nu știu ce bârfe.”, a spus Anca Badiu.

ADVERTISEMENT

Anca Badiu, despre declarațiile făcute de Costin Craioveanu: „Este stilul lui caracteristic”

Despre declarațiile pe care Costin Craioveanu le-a făcut în mediul online, Anca Badiu spune că nu înțelege ce s-a întâmplat. Artista și-i amintește pe Mihaela Cernea și pe soțul său ca fiind foarte îndrăgostiți și nu s-ar fi așteptat niciodată ca ei să se despartă.

„Este stilul lui caracteristic. Să știi că este un băiat extraordinar. Nu știu ce s-a întâmplat între cei doi. Categoric, fără foc nu iese fum.

ADVERTISEMENT

Cât am cântat cu ei, 5 ani de zile, pe atunci nici nu se născuse Leon…Erau un cuplu sudat. Niciodată n-aș fi spus că ei o să se despartă. Mihaela nu mi-a spus nimic.”, a spus artista.

Mai mult, Anca Badiu a adăugat că, nici dacă ar fi știut mai multe detalii, nu ar fi vrut să facă alte declarații despre subiect. Cântăreața consideră că acest drept nu îi aparține.

„L-am cunoscut pe Costin…Îmi aduc aminte de el ca de un om foarte mișto, milos și un pictor extraordinar. Mihaela la fel. Acum, ce se întâmplă în relații, nu știu.”, a încheiat Anca Badiu. 

 

ADVERTISEMENT