Life

Anca Bucur a suferit din cauza bullying-ului în liceu. Corpul lucrat al fostei concurente Splash! Vedete la apă îi deranja pe colegi

Anca Bucur a fost criticată pentru aspectul său fizic în copilărie. Colegii de școală spuneau despre ea că nu este feminină din cauza corpului atent lucrat la sală.
09.04.2022 | 17:36
Anca Bucur a suferit din cauza bullyingului in liceu Corpul lucrat al fostei concurente Splash Vedete la apa ii deranja pe colegi
Anca Bucur, victima bullying-ului în liceu. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Anca Bucur este o cunoscută antrenoare de fitness din România. Ea a câștigat în trecut titlul de Miss Fitness Universe și are un corp pe care multe femei și l-ar dori. Cu toate acestea, în liceu era victima glumelor răutăcioase venite din partea colegilor.

Anca Bucur a fost criticată în liceu pentru corpul său atent lucrat la sală. Nu a lăsat bullying-ul să-i distrugă visele

Antrenoarea de fitness a fost invitata Roxanei Nemeș în podcast-ul pe care aceasta îl găzduiește pe YouTube. Anca Bucur a vorbit despre viața ei. Chiar dacă acum cariera sa este în continuă ascensiune și multă lume o admiră, în trecut a fost victima bullying-ului.

ADVERTISEMENT

Colegii de liceu făceau glume pe seama aspectului său fizic. Mulți o jigneau pentru că se antrena mult la sală și avea mușchii mai dezvoltați decât unii dintre băieții din clasa ei.

Anca Bucur nu s-a lăsat copleșită de răutățile pe care le auzea. Din contră, acestea au ambiționat-o să muncească mai mult și să demonstreze cât de departe poate ajunge.

ADVERTISEMENT

„Cineva mi-a spus că mușchii mei sunt prea dezvoltați și că nu sunt feminini. M-a deranjat foarte mult lucrul acesta, pentru că l-am simțit și în liceu la un moment dat.

Au mai fost glume răutăcioase de-ale colegilor, că aveam brațul mai mare decât unii băieți, lucru care de fapt m-a întărit.

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama, în momentul în care am ales să mai particip la competiții și le-am câștigat, că asta mă definește pe mine, că nu trebuie să îl mulțumesc pe celălalt, că mă simt foarte bine în pielea mea și că eu cred în ceea ce fac și în mesajul meu. Suntem diferiți și e ok să fim așa”, a declarat Anca Bucur, citată de Wowbiz.ro.

Anca Bucur a fost concurentă în emisiunea Splash! Vedete la apă

Anca Bucur a participat în ultimul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Antrenoarea de fitness a ajuns până în finala concursului, iar curajul cu care executa săriturile i-a impresionat pe jurații concursului.

ADVERTISEMENT

„Sunt entuziasmată și emoționată în același timp, însă știu că va fi o experiență frumoasă! Să-mi țineți pumnii și să stați aproape de mine, căci am să vă țin la curent, atât cat pot, cu ce se întâmplă în backstage, până când avem emisiunea pe TV”, declara Anca Bucur atunci când a anunțat că va participa în emisiunea difuzată pe Antena 1.

ADVERTISEMENT