Life

Anca Ciota, naștere cu probleme. Prezentatoarea de la Kanal D s-a speriat foarte tare: „Părea că are o suferință”

Anca Ciota a devenit mamă în urmă cu 24 de ore, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Chiar dacă a născut la termen, nu a făcut-o așa cum și-a dorit.
31.05.2022 | 15:26
Anca Ciota nastere cu probleme Prezentatoarea de la Kanal D sa speriat foarte tare Parea ca are o suferinta
Anca Ciota a născut un băiețel. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea rubricii meteo de la Știrile Kanal D, Anca Ciota, a devenit mamă în seara zilei de 30 mai. Băiețelul ei a venit pe lume cu greu, căci toate planurile vedetei au fost date peste cap.

Anca Ciota a născut cu probleme

Anca era programată să nască natural pe data de 30 mai, însă în ultima perioadă s-a lovit de tot felul de probleme. Prezentatoarea a spus că medicii i-au recomandat să se supună unei operații prin cezariană, asta deoarece bebelușul și-a schimbat brusc poziția în pântece, iar cordonul ombilical s-a încolăcit prea mult în jurul gâtului său.

ADVERTISEMENT

Partenera cântărețului Phelipe a spus că a avut foarte mari emoții când a aflat că nu va naște așa cum și-a propus. A crezut că lucrurile nu vor decurge bine, însă totul s-a terminat fără nici cea mai mică problemă.

Phelipe și-a văzut deja feciorul, căruia cei doi i-au pus numele David, și începe să se obișnuiască rolului de tată.

ADVERTISEMENT

„Am intrat foarte speriată în operație”

„La monitorizare părea că are o suferință, că ceva nu îi place. Mă bucură faptul că data lui, încă de la început, a fost 30 mai.

Eu am avut toată noaptea contracții. Credeam că voi reuși pe cale naturală, dar nu puteam sub nicio formă”, a declarat Anca Ciota la Teo Show.

ADVERTISEMENT

În primele 24 de ore după ce a născut, Anca a stat în pat, nevoită să se recupereze. A făcut primii pași abia astăzi și se pare că starea ei după anesteziere și cezariană este din ce în ce mai bună.

Vedeta a spus că s-a panicat destul de mult, însă doctorii au avut grijă de ea și le-a mulțumit cu această ocazie.

ADVERTISEMENT

„Am intrat foarte speriată în operație. Nu am crezut că o să pot. Nu este atât de dureros pe cât mă așteptam. Astăzi m-am ridicat deja. Au trecut deja 24 de ore de la operație. Cu cât trag mai mult de mine va fi mai ușoară vindecarea”, a adăugat Anca.

 

ADVERTISEMENT