Life

Anca Dimancea a dezvăluit zodiile care vor avea o lună de vis. Vești foarte bune pentru 3 nativi, prosperitate și succes în iunie

Anca Dimancea știe ce nativi se bucură de o perioadă extraordinară în iunie. Anunțuri frumoase pentru 3 semne, bani și avantaje.
07.06.2024 | 13:30
Anca Dimancea a dezvaluit zodiile care vor avea o luna de vis Vesti foarte bune pentru 3 nativi prosperitate si succes in iunie
Anca Dimancea știe ce nativi se bucură de o perioadă extraordinară în iunie. Anunțuri frumoase pentru 3 semne, bani și avantaje. Sursa foto: captură video Youtube / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea a dezvăluit zodiile care vor avea o lună de vis. Vești foarte bune pentru 3 nativi, prosperitate și succes în iunie. Specialistul în Feng Shui a spus care sunt principalele evenimente în emisiunea Wownews de pe Youtube.

Anca Dimancea știe ce nativi se bucură de o perioadă extraordinară în iunie. Anunțuri frumoase pentru 3 semne, bani și avantaje

Anca Dimancea știe ce nativi se bucură de o perioadă extraordinară în iunie. Anunțuri frumoase pentru 3 semne, bani și avantaje. Bivolul, Iepurele și Dragonul au parte de o lună de vis. Descoperă care evenimentele de care au parte restul semnelor.

ADVERTISEMENT

Șobolan

S-ar putea să fii bulversat sau provocat, dar asta nu aduce automat o lună proastă. Unele probleme se rezolvă, Luna de Cal te împinge de la spate să finalizezi tot ce nu ai reușit până acum. Mare atenție la posibilele mici accidentări. Ține cont de intuiție și stai departe de certuri.

Bivol

Ești pe val, e o lună de dragoste. Folosește energia pentru muncă, nu pentru călătorii. Cei care vor o relație acum e timpul să pună piciorul în prag și să facă ceva romantic. Imbold sporit în planul profesional și financiar. Succes și prezență în mai multe direcții.

ADVERTISEMENT

Tigru

Vine o perioadă fantastică, e o lună de aliat. Ești justițiar, vehement acolo unde simți că nu e corect, cinstit și drept pentru tine. Niciun obstacol care apare în calea ta nu e întâmplător, e menit să te învețe o lecție în planul spiritual. Ai răbdare și înțelepciune. Acționezi cu succes în carieră și ești mai adunat.

Iepure

O lună fantastică, însă cu o mică penalizare în relații, trebuie să ai răbdare. Ai grijă la sănătate (ficat, pancreas, stomac și vezică biliară). Poți face bani în plus, te descurci la negocieri sau găsești un nou loc de muncă.

ADVERTISEMENT

Dragon

Schimbări tumultoase. Poate veni prosperitatea materială, vești bune, dar nu e suficientă dacă nu ai grijă la sănătate. Mare atenție la locul de muncă, în relația cu superiorii, unde ceri mai mult, ai așteptări prea mari. Nu e o lună favorabilă rezolvării rapide sau a demarării unor proiecte.

Șarpe

Vine o lună în care trebuie să te ferești de energia bolilor. Calul te ajută în planul relațiilor afective și în parteneriatele cu care simți că ești apropiat. Cere sfaturi, ajutor și nu sta în tăcere, nimeni nu ghicește nevoile tale. Te poți îndrăgosti lulea în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Cal

Nu e o perioadă bună pentru că ești penalizat și iei unele decizii greșite, nefavorabile. Mare atenție la sănătate (17 și 23 iunie) și la bani, la cheltuielile neprevăzute. E posibil să ți se pună bețe-n roate. E bine să nu stârnești valul luna asta.

Capră

Ajutor din partea prietenilor secreți. Energia lunară nu e de bun augur, e de pierderi materiale sau de persoane. E posibil să apară neînțelegeri sau să te simți trădat, mințit. În iunie e recomandat să ai multă răbdare, să nu fii vehement și să fii atent la posibile mici accidentări.

Maimuță

Iunie e o lună de prieten secret, ești ajutat de zodia Cal. Ești cam nervos, nu trebuie să riști, ci să îți vezi de treabă. Fii atent la atitudine și gesturi, simți că pierzi controlul. Pot apărea pierderi financiare. Nu cereți măriri de salariu. Evitați aglomerațiile foarte mari.

Cocoș

Comunicarea este cuvântul de ordine luna asta, se cere răbdare. Nu te simți confortabil, apar certuri și procese care te macină. Trebuie să îți ții gura. Ești ajutat de Cal în relația cu sexul opus. Poți găsi pe cineva cu care să ai o legătură.

Câine

E o lună bună, cu comunicare excelentă, însă cu probleme în relația de cuplu sau într-o relație apropiată, de familie. Apar provocări și ceva necazuri legate de sănătate. Ține cont de semnele pe care ți le transmite organismul.

Mistreț

Scapi de luna de ciocnire, dar nu primești ajutor. Grijă la sănătate și la tensiunile din familie. Nu e momentul pentru certuri, discuții aprinse și reproșuri. Încearcă să te calmezi și să te relaxezi, să nu mai dezgropi trecutul. Alege ce este pozitiv la celelalte persoane.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită