Life

Anca Dimancea, dezvăluiri despre anul 2023. Ce prevede zodiacul chinezesc. Nu va fi tocmai ușor!

Astrologul Anca Dimancea a realizat previziunile pentru anul 2023. Cum va fi anul ce vine în zodiacul chinezesc? Veștile sunt amestecate.
25.12.2022 | 19:30
Anca Dimancea dezvaluiri despre anul 2023 Ce prevede zodiacul chinezesc Nu va fi tocmai usor
Zodiac chinezesc pentru 2023, by Anca Dimancea. Foto: Antena Stars
ADVERTISEMENT

Anul 2023 va fi unul destul de interesant, potrivit astrologiei chineze. Anul marchează trecerea între perioada 8 și perioada stelei 9, perioada 9 a lui 9.

Zodiacul chinezesc pentru anul 2023, realizat de Anca Dimancea

În metafizica chineză, se spune că dacă nu e îndreptată spre spiritualitate, vor fi probleme mari pe pământ. Fiind an de Iepure, mulți se așteaptă să fie mai împăciuitor, dar din cauza conjuncturii diagramei anului, anul nu e prea strălucit.

ADVERTISEMENT

Anca Dimancea susține că lipsesc două elemente esențiale. Unul dintre ele reprezintă resursele. „Nu vor mai fi la momentul potrivit, în locul potrivit. Vor exista niște obstacole, astfel încât în anumite aspecte ale vieții, resursele vor lipsi sau vor fi insuficiente”, susține astrologul despre anul 2023.

Ne mai lipsește și elementul de putere, mai ales în conjunctura Iepurelui de Apă. „Este multă minciună, o luptă acerbă, neașteptat într-un an de Iepure, zodie a diplomației”, a mai spus astrologul în emisiunea „Lumea nevăzută” de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Iată previziunile pentru fiecare zodie. Șobolanii trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate. Au o energie care îi ambiționează și pot face mai mulți bani.

Bivolii pot călători cu succes în 2023. Se pot mișca în voie, însă trebuie să fie atenți la accidentări, să fie atenți mai ales șoferii de profesie.
Tigrii au un an de creștere, de dezvoltare pe plan sentimental. E unul dintre acei ani în care se pot bucura de viață cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Iepurii, sub impactul stelei bolilor

Iepurii au steaua bolilor în 2023. Energia poate să le dea niște șicane pe planul sănătății, chiar dacă sunt oameni mai tineri. Trebuie să aibă grijă mai mult de sistemul digestiv.

Dragonii au steaua certurilor într-o zonă care o potențează. Sunt provocați în discuții. Cineva îi zgândăre în asemenea hal, încât trebuie să răspundă. Nu se vor putea controla, decât până la un anumit punct.

ADVERTISEMENT

Șerpii pot străbate un pic mai ușor decât Dragonii aceeași stea a certurilor. Ei doar privesc, se detașează, ba chiar râd de bârfele care se spun la adresa lor.

Caii sunt într-un an de dragoste. Pentru ei, e un an ideal să se căsătorească, să-și mărească familia. Oile vor fi bine văzute în anul ce vine. Totuși, ele trebuie să fie atente la persoanele vârstnice din familia lor. Apar probleme majore de sănătate.

Maimuțele, an plin de oportunități

Maimuțele au un an bun din punct de vedere financiar. Ele vor scăpa de anul dușman, de anul Tigrului. Anul 2023 e bun pentru investiții. Au oportunități reale, palpabile.

Cocoșii au părți bune și proaste în 2023. E anul dușmanului lor, anul de ciocnire. Sunt cei mai afectați de energia mai puțin plăcută a anului.

Câinii sunt avantajați de Anul Iepurelui de Apă. Au o energie destul de malefică, energia dezastrelor și a distrugerilor, adică steaua 5. Au prea multă energie de pământ și trebuie să controleze acest element pământ.

Mistreții sunt într-un an de alianță cu Iepurele. Și lor li se recomandă multă atenție la sănătate.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
Decizie istorică în Premier League: o echipă își schimbă emblema pentru a noua...
Decizie istorică în Premier League: o echipă își schimbă emblema pentru a noua oară!
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă...
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă decizia liderului rus
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până...
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până la 23°C. Când ar putea reveni un episod de iarnă cu lapoviţă şi ninsori
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Putin, scos din minți. Trădarea la care nu se aștepta
Putin, scos din minți. Trădarea la care nu se aștepta
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Alexia Eram, surprinsă furioasă pe stradă. Fiica Andreei Esca, supărată pe Mario Fresh....
Alexia Eram, surprinsă furioasă pe stradă. Fiica Andreei Esca, supărată pe Mario Fresh. Artistul părea indiferent și îi râdea în spate
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde