Life

Anca Dimancea şi Marian Golea anunță zodiacul chinezesc pentru vara lui 2024. „De luna asta mă tem mai mult, se anunţă răzvrătiri şi cutremure”

Ce previziuni astrale au Anca Dimancea și Marian Golea pentru nativii zodiacului chinezesc. Se anunță o vară plină de provocări.
28.06.2024 | 23:00
Anca Dimancea si Marian Golea anunta zodiacul chinezesc pentru vara lui 2024 De luna asta ma tem mai mult se anunta razvratiri si cutremure
Ce previziuni astrale au Anca Dimancea și Marian Golea pentru nativii zodiacului chinezesc. Sursa foto: Pixabay, captură Youtube
ADVERTISEMENT

Nativii zodiacului chinezesc trebuie să se pregătească pentru schimbări pe toate planurile. Potrivit Ancăi Diamancea și lui Marian Golea, lunile de vară vor fi perfecte pentru transformări. Cei doi astrologi au realizat o analiză astrală, așa că iată ce îi așteaptă pe nativi.

Ce previziuni astrale au Anca Dimancea și Marian Golea pentru nativii zodiacului chinezesc

Anca Dimancea și Marian Golea au venit cu vești pentru nativii zodiacului chinezesc. Potrivit astrologilor, pentru toate zodiile, calendarul chinezesc a început un pic mai devreme. Ce înseamnă asta? Că toți nativii vor avea mai mult timp la dispoziție pentru a face față provocărilor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, astrologii nu au numai vești bune. Potrivit lor, din luna august, în viața nativilor vor începe să apară anumite probleme și situații tensionate. Unele dintre ele vor fi atât de complicate, încât se vor întinde până în toamnă.

Adevăratele tensiuni și momente critice vor începe să apară abia în luna septembrie. Atunci, spun cei doi astrologi, își va face apariția elementul metal. Nici luna octombrie nu va arăta mai bine, căci și aceasta vine la pachet cu răzbunări și răzvrătiri.

ADVERTISEMENT

”Luna octombrie, de aceasta mă tem puțin mai mult, poate veni cu răzbunări, răzvrătiri, ieșiri în stradă, pentru că avem luna de dușman al anului, lună de Câine și o să apară niște stele de împărat cu foarte multe exagerări, minciuni spuse de oameni aflați la putere”., a spus Anca Dimancea în emisiunea ”Lumea Nevăzută”, potrivit romaniatv.ro.

Vara anului 2024 va fi perfectă pentru stabilirea obiectivelor profesionale

În cadrul aceleiași emisiuni, astrologii au abordat un subiect care stârnește de multă vreme curiozitatea oamenilor. Și anume, dacă în viitorul apropiat vor exista fenomene extreme, precum cutremurele.

ADVERTISEMENT

Anca Dimancea și Marian Golea au spus că cel mai bine este să ne așteptăm și la cutremure în perioada următoare. Din fericire, acesta nu vor fi intense și nici nu se vor resimți la nivelul întregii țări.

”Este o perioadă în care pot să apară cutremure, dar asta apare când pământul e destabilizat, adică când avem metal sau lemn.”, a spus Marian Golea, potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește planul profesional, lunile de vară sunt perfecte pentru conturarea unor direcții noi. Unele zodii vor fi norocoase și vor avea șansa de a se face remarcate la locul de muncă. Eforturile lor vor fi aplaudate, iar recompensele nu vor întârzia să apară.

”Pentru unii va fi una foarte propice pentru muncă, pentru a-și arăta calitățile și pentru a-și impune anumite puncte de vedere, mai ales pentru cei care au ceva de spus.”, a completat Anca Dimancea.

Anca Dimancea le-a recomandat tuturor nativilor să fie prudenți, iar cei care au de gând să aștearnă planuri pe hârtie, ar face bine să fie atenți. Anul este destul de greu, iar fiecare greșeală poate reprezenta un obstacol în plus.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Reacţia lui Wiz Khalifa după ce a fost săltat de jandarmi la festivalul 
Reacţia lui Wiz Khalifa după ce a fost săltat de jandarmi la festivalul "Beach, Please!"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Doliu la Hollywood. A murit idolul unei generații
Doliu la Hollywood. A murit idolul unei generații
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația