Life

Anca Dumitra, dezvăluiri despre sarcină și nașii copilului. Ce a mărturisit actrița din Las Fierbinți

Anca Dumitra, detalii despre evoluția sarcinii și părinții spirituali ai bebelușului. Declarația făcută de vedeta din Las Fierbinți.
18.06.2024 | 21:18
Anca Dumitra dezvaluiri despre sarcina si nasii copilului Ce a marturisit actrita din Las Fierbinti
Anca Dumitra, detalii despre evoluția sarcinii și părinții spirituali ai bebelușului. Declarația făcută de vedeta din Las Fierbinți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra, dezvăluiri despre sarcină și nașii copilului. Ce a mărturisit actrița din Las Fierbinți despre venirea pe lume a primului său copil. Îndrăgita artistă nu a luat în calcul până acum angajarea unei bone.

Anca Dumitra, detalii despre evoluția sarcinii și părinții spirituali ai bebelușului. Declarația făcută de vedeta din Las Fierbinți

Anca Dumitra, detalii despre evoluția sarcinii și părinții spirituali ai bebelușului. Declarația făcută de vedeta din Las Fierbinți, de la Pro TV, care se pregătește intens pentru venirea pe lume a copilului său și a partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Până în aceste momente nu a dorit să spună dacă poartă în pântece o fetiță sau un băiat și nici numele ce îl va purta. De asemenea, actrița știe cine vor fi cei care îl vor boteza pe micuț, însă nu a dat prea multe detalii.

„Nu am dezvăluit încă sexul bebelușului. Hahaha, încă nu-l dezvălui! Nu am ales nici numele încă, mai avem puțin timp, dar nici nu o să lăsăm pe ultima sută de metri. Încă nu avem cu precizie un nume.

ADVERTISEMENT

Deja se știu părinții spirituali, deja i-am informat, ca să zic așa, au acceptat. Deci din punctul ăsta de vedere suntem adăpostiți, aici avem!”, a mărturisit Anca Dumitra pentru revista viva.ro.

Ce își dorește Anca Dumitra pentru copilul său

Anca Dumitra știe care sunt lucrurile pe care le dorește pentru copilul său. Vedeta de la Pro TV speră să fie o mamă bună pentru bebelușul care se va naște anul acesta. În plus, artista vrea ca micuțul să fie sănătos și voios.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta actrița din serialul Las Fierbinți își dorește ca bebelușul să crească frumos și să fie un om bun. Fericirea este un cuvânt important după care se ghidează șatena, care adoră să aibă în preajmă oameni buni și fericiți.

Așa și-ar dori să fie și copilul său pentru care spune că încă nu a amenajat camera. La ora actuală este în plină renovare cu casa și speră să termine la timp pentru a se muta înainte de sosirea pe lume a copilului.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt prea pretențioasă, nici el nu este cel super-mega protector, că nici nu a fost cazul să fie într-atât de mult. Și eu am fost, sper să fi fost, cumpătată în pofte, în pretenții.

Dar nu, nu l-am trezit noaptea pentru te miri ce savarină, amandină sau pepene roșu! Încă nu a fost cazul, dar și dacă o să fie cazul, sper din suflet să răspundă prompt și să se ducă.

Până la urmă, tratăm într-adevăr cu umor, pe cât se poate, perioada asta, dar totodată și cu foarte multă emoție. N-are cum să nu fie așa”, a mai spus Anca Dumitra despre soțul său, Manfred Spendier.

ADVERTISEMENT