Life

Anca Dumitra, Geanina din Las Fierbinți, mesaj clar pentru iubitul ei, zis Moș Crăciun: „Îmi doresc o nuntă ca în povești”

Anca Dumitra, convinsă de Cătălin Măruță să ofere detalii despre iubitul pe care îl ține departe de ochii publicului, a făcut dezvăluiri fierbinți despre bărbatul zis Moș Crăciun.
03.11.2022 | 15:55
Anca Dumitra Geanina din Las Fierbinti mesaj clar pentru iubitul ei zis Mos Craciun Imi doresc o nunta ca in povesti
Anca Dumitra a oferit detalii despre nunta cu iubitul misterios. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra s-a logodit de ziua ei, dar în continuare își ține iubitul ascuns de ochii curioșilor. Totuși, în emisiunea lui Cătălin Măruță, ea a oferit mai multe detalii despre pasiunile lui și chiar i-a cerut cadou de Crăciun „o nuntă ca în povești”.

Anca Dumitra i-a cerut iubitului Moș Crăciun „o nuntă ca în povești”. Actrița din Las Fierbinți a dat detalii despre relație

Anca Dumitra este discretă când vine vorba de viața personală. Nu ascunde că are o relație, afișându-se la brațul iubitului la Premiile Gopo, prezentându-l lumii, dar nu se știu foarte multe detalii despre bărbatul care o face fericită.

ADVERTISEMENT

Afaceristul austriac a cerut-o de soție pe actrița din Las Fierbinți chiar de ziua ei, iar „Geaninuța” este pregătită să-și întemeieze o familie.

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Anca Dumitra a dezvăluit câteva detalii despre logodnicul său. Astfel, acesta este pasionat de sporturi extreme, motocross și enduro și chiar a plimbat-o pe îndrăgita actriță cu motocicleta, însă în afara raliurilor organizate într-un cadru oficial.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, prezența ei în emisiunea de la Pro TV nu a fost una simplă, ci a învârtit și Roata Provocărilor, iar la un moment dat, a trebuit să-i trimită Moș Crăciunului ei un mesaj cu ce cadou își dorește.

Atât vedeta Las Fierbinți cât și Cătălin Măruță au dat de înțeles că, pentru Anca Dumitra, cel care îndeplinește rolul de Moș Crăciun este chiar iubitul său.

ADVERTISEMENT

„Ce-mi doresc anul ăsta de Crăciun? Bine, deci…Îmi doresc o nuntă ca în povești…Îmi doresc o petrecere foarte frumoasă”, a spus Anca Dumitra.

Ce părere are mama Ancăi Dumitra despre iubitul fiicei sale

În plus, actrița din Las Fierbinți a fost întrebată dacă este obligatoriu ca nunta să aibă loc în Oltenia, iar răspunsul ei a fost unul negativ. Evenimentul va fi „o mixtură interesantă”, după cum interpreta Geaninei din Las Fierbinți a dezvăluit, dar este sigură de un lucru: nu vor lipsi sarmalele.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, mama Ancăi Dumitra, care a intrat în direct prin apel telefonic, a dezvăluit că are o părere foarte bună despre viitorul ginere.

„Îmi place foarte mult de el”, a spus mama Ancăi Dumitra.

ADVERTISEMENT