Life

De ce a refuzat Anca Dumitra mai multe roluri de-a lungul timpului. Actrița din Las Fierbinți are un motiv simplu

Anca Dumitra, actrița care o aduce la viață pe Geanina din Las Fierbinți, a vorbit despre cariera ei. Ce a făcut-o să refuze anumite roluri care i s-au oferit.
23.03.2022 | 22:01
De ce a refuzat Anca Dumitra mai multe roluri dea lungul timpului Actrita din Las Fierbinti are un motiv simplu
Anca Dumitra a făcut dezvăluiri din cariera sa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară. Mulți o cunosc pentru rolul Geaninei, pe care o interpretează în serialul de comedie Las Fierbinți.

Motivul pentru care Anca Dumitra poate refuza un rol: „Nu se potriveau”

Într-un interviu acordat recent, actrița din Las Fierbinți a vorbit despre cariera sa și a dezvăluit care au fost motivele pentru care a refuzat să joace anumite roluri de-a lungul timpului. Acestea sunt cât se poate de simple, Anca Dumitra nu vrea să se pună în pielea unor personaje despre care consideră că nu i se potrivesc.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță nu au fost multe partituri refuzate. Cu cele care au fost refuzate nu mi-am găsit numitorul comun în momentul în care mi s-au oferit.

Nu vreau să pară că ar fi fost foarte multe. Au existat, într-adevăr, câteva roluri care nu se potriveau pe acel segment de timp, dar nu regret nimic.”, a recunoscut actrița din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba despre lucrurile care au ajutat-o să-și clădească un nume în lumea filmului, Anca Dumitra spune că cel mai important este să muncești pentru a-ți îndeplini visele.

„Ce cred că ajută în viață este încercarea de a face cât de bine poți ceea ce îți este dat, înmânat, oferit. Cred că dacă ai cuvânt, te ții de el și încerci să faci lucrurile calitativ, nu ai cum să nu reușești și să nu ai sorți de izbândă.”, a spus Anca Dumitra. 

ADVERTISEMENT

Care este cea mai mare satisfacție a Ancăi Dumitra când vine vorba de meseria ei

Părinții au încurajat-o mereu pe Anca Dumitra să facă tot ce este mai bine pentru ea. Acum, actrița recunoaște că ei îi sunt cei mai mari suporteri.

Vedeta Pro TV se gândește cu drag la „Pescărușul”, primul spectacol în care a jucat, și spune că întâlnirea cu oamenii care o îndrăgesc îi aduce cea mai mare satisfacție.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte multe momente. Sunt amintiri foarte frumoase, de la oameni întâmplători pe stradă, care poate m-au văzut după primul meu spectacol de debut, de la acele întâlniri de după spectacol, de la emoția pe care o simțeam din partea lor, până la telespectatorii noștri fideli ai serialului.

Sunt enorm de multe. Fiecare întâlnire cu un om care ne privește, ne urmărește, se bucură, se intimidează și se emoționează este o satisfacție desăvârșită pentru mine.”, a dezvăluit Anca Dumitra.

 

ADVERTISEMENT